Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila participa la slujba de Izvorul Tamaduirii, la Manastirea Nucet din Dambovita (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila participa la slujba de Izvorul Tamaduirii, la Manastirea Nucet din Dambovita (VIDEO)

Viorica Dancila participa vineri la slujba oficiata cu prilejul sarbatorii Izvorul Tamaduirii, la Manastirea Nucet din judetul Dambovita. Sefa Guvernului este insotita de cativa ministri din. continuă pe B1

Viorica Dancila participa la Marsul International al Vietii de la Auschwitz

Premierul Viorica Dancila participa, joi, la Marsul International al Vietii, eveniment educational anual care presupune parcurgerea pe jos a distantei de la Auschwitz la Birkenau, se arata intr-un comunicat de.

IZVORUL TAMADUIRII. Miracolul de la Izvorul Tamaduirii din Braila

Mii de credinciosi, veniti la Braila din toate colturile tarii, stau la rand, inca de joi, in curtea Bisericii Buna Vestire si pe strada care margineste biserica, pentru a lua apa.

IZVORUL TAMADUIRII, traditii si obiceiuri. Acatistul Izvorului Tamaduirii

Vineri, in Saptamana Luminata, ortodoxia sarbatoreste Izvorul Tamaduirii, un mare praznic ce dateaza din a doua jumatate a primului mileniu crestin. Originea acestei.

IZVORUL TAMADUIRII. Ce sa faci ca sa afli cat mai ai de trait! Traditii si superstitii de Izvorul Tamaduirii

Biserica Ortodoxa sarbatoreste vineri, 3mai, Izvorul Tamaduirii. in aceasta zi, toti crestinii merg la Casa Domnului pentru a fi parte a slujbei de sfintire a apei, scrie.

IZVORUL TAMADUIRII. Ce rugaciune puternica trebuie sa rostim in aceasta zi importanta

Biserica Ortodoxa sarbatoreste vineri, 3mai, Izvorul Tamaduirii. Ce rugaciune puternica trebuie sa rostim in aceasta zi importanta: Izvoraste-mi.

IZVORUL TAMADUIRII. Ce nu ai voie sa faci in Vinerea Luminata

Vinerea Luminata sau Izvorul Tamaduirii este a cincea zi din saptamana dupa Paste, cunoscuta si sub denumirea de Saptamana Luminata. Sfintii Parinti ai Bisericii ne invata ce nu .

IZVORUL TAMADUIRII. Ce este strict interzis sa faci in aceasta zi

In fiecare an, in prima vineri dupa Pasti, Biserica Ortodoxa sarbatoreste Izvorul Tamaduirii. Este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii.

IZVORUL TAMADUIRII, traditii si obiceiuri. Ce trebuie neaparat sa faci vineri

Din batrani se spune ca de Izvorul Tamaduirii este bine ca oamenii sa se spele cu roua si sa bea agheasma, pentru a se feri de boli sau chiar pentru a se vindeca. Tot in aceasta zi.

Izvorul Tamaduirii, ziua cand se sfintesc apele. Ce legaminte fac fratii de cruce la sarbatoarea inchinata Maicii Domnului

In fiecare an, in prima vineri dupa Paste, crestinii ortodocsi sarbatoresc Izvorul Tamaduirii. Este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.

Ce NU trebuie sa faci sub nicio forma de Izvorul Tamaduirii. Vei fi lovit de BLESTEM daca incalci aceasta REGULA

Credinciosii sarbatoresc astazi Izvorul Tamaduirii, sarbatoare care are loc in prima vineri de dupa Pasti, fiind cunoscuta si sub numele de Aghiasma Mica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )