Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Peste 360.000 de prescolari si elevi vor primi n acest an rechizite si ghiozdane

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Peste 360.000 de prescolari si elevi vor primi n acest an rechizite si ghiozdane

Peste 360. 000 de prescolari si elevi din invatamantul primar si gimnazial vor beneficia, in acest an scolar, de pachete de rechizite si ghiozdane, fiind un sprijin pentru copiii din familiile cu venituri reduse, a anuntat, miercuri, premierul Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Fermierii afectati de pesta porcina vor primi 43 de milioane de euro de la bugetul de stat si din fonduri europene

Fermele afectate de pesta porcina vor primi circa 43 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila, vesti bune pentru crescatorii de porci: cati bani vor fi alocati pentru despagubiri

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca vor fi alocate 43 de milioane de euro, din fonduri europene si din bugetul national, pentru ajutorarea crescatorilor de porci afectati de pesta porcina.

Ministerul Educatiei: Peste 360.000 de elevi si prescolari vor primi gratuit rechizite si ghiozdane

Ministerul Educatiei anunta ca peste 360. 000 de elevi si prescolari vor primi gratuit rechizite si ghiozdane in anul scolar 2018-2019. 611 elevi din clasele II-VIII vor primi ghiozdane pentru ca au.

Schimbare de ULTIMA ORA in Guvern! VIORICA DANCILA a luat decizia NEASTEPTATA

Cornelia Nagy a fost numita in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Oficiului National pentru Achizitii Centralizate, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dancila. Decizia a fost.

Viorica Dancila, noi promisiuni pentru profesori

Ordinul fostului ministru al Educatiei, Valentin Popa, prin care se taiau 4. 000 de posturi din Educatie, va fi anulat. Mai mult, premierul Viorica Dancila a anuntat ca numarul de posturi va fi suplimentat cu.

Viorica Dancila, prima REACTIE dupa esecul referendumului pentru familie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in sedinta de guvern ca rezultatul la referendumul pentru familie reprezinta expresia vointei cetatenilor. Guvernul a facut toate demersurile pentru.

Viorica Dancila a fost vizitata de un fost premier francez: Care a fost scopul intalnirii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit luni la Palatul Victoria pe fostul premier francez Dominique de Villepin, actualmente implicat in domeniul consultantei internationale. Acesta a fost insotit la Guvern de.

BOMBA a explodat: Toti romanii vor primi mai putini bani la pensie! Afli doar de AICI daca esti si tu vizat

Sindicatele critica dur proiectul noii legi a pensiilor si spun ca simularile arata ca 65% dintre romani se vor incadra la pensia minima. Acest lucru inseamna ca vor primi foarte putini bani in momentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )