Libnet.ro
UNICEF

09:01

Viorica Dancila pleaca la Bruxelles pentru a pregati preluarea presedintiei Consiliului UE

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila pleaca la Bruxelles pentru a pregati preluarea presedintiei Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila, insotita de cabinetul de ministri, va efectua, in perioada 4-5 decembrie 2018, o vizita de lucru la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea comuna a Guvernului Romaniei si a Comisiei Europene. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila va pleca la Bruxelles pentru a pregati preluarea presedintiei Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila, insotita de cabinetul de ministri, va efectua, in perioada 4-5 decembrie 2018, o vizita de lucru la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea comuna a Guvernului Romaniei si a Comisiei Europene.

Dancila: Preluarea Presedintiei Consiliului UE - un proiect national

Preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019, este un proiect national, care presupune un consens intre institutiile statului si in clasa politica, a afirmat premierul Viorica Dancila.

Viorila Dancila: Preluarea Presedintiei Consiliului UE, un proiect national, ce presupune consens intre institutii si clasa politica

Preluarea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019, este un proiect national, care presupune un consens intre institutiile statului si in clasa politica, a afirmat premierul Viorica Dancila,.

Viorica Dancila, interviu la TVR:Iubesc Europa, vad Romania in interiorul UE, dar imi iubesc mai mult tara. Nu vreau mai multe viteze, vreau sa fim tratati egal

Viorica Dancila a sustinut un interviu, cu ocazia Zilei Nationale, la Televiziunea Romana, spunand ca trebuie sa luam exemplu de la cei care au infaptuit Marea Unire. Aceasta a reamintit importanta preluarii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019, insa a tinut sa critice europarlamentarii romani care au lansat atacuri la adresa Guvernului. Dancila a mai spus ca desi iubeste Europa, nu iti doreste ca aceasta sa aiba mai multe viteze.

VIORICA DANCILA, rasfatata la Focsani de baronul OPRISAN: Caviar pentru premier, FASOLE CU CIOLAN pentru oamenii de rand (FOTO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ales Focsaniul, orasul Micii Uniri pentru a serba 100 de ani de la faurirea statului national unitar. Dupa ce a participat la parada din Piata Unirii, Viorica.

Viorica Dancila efectueaza o vizita n Croatia, unde se va ntlni cu premierul Andrej Plenkovic

Premierul Viorica Dancila incepe saptamana cu o vizita in Croatia, participand la deschiderea Summit-ului sefilor de guverne din statele membre ale Initiativei Central-Europene ICE) de la Zagreb. Dancila va avea si o intrevedere cu premierul Croatiei, Andrej Plenkovic. Cu acesta s-a mai intalnit in luna mai, la Bucuresti, cand Viorica Dancila a facut o gafa chiar inainte de a incepe intonarea imnului Croatiei. Viorica Dancila a vrut sa coboare de pe podium, insa a fost oprita in ultimul moment, cu un gest discret, de Andrej Plenkovic.

Retragere cu torte la parada Militara de 1 Decembrie de la Focsani. Viorica Dancila se pregateste de plecare

Premierul Viorica Dancila a ajuns la cea de-a doua parada militara de Centenar, parada de la Focsani. impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Opriosan, Viorica Dancila a fost s.

Parada Militara de 1 Decembrie, a inceput la Focsani. Viorica Dancila, prezenta la eveniment

Premierul Viorica Dancila a ajuns la cea de-a doua parada militara de Centenar, parada de la Focsani. impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Opriosan, Viorica Dancila a fost s.

Politic show: Culisele receptiei de la Cotroceni. Ce semnale au dat Klaus Iohannis si Viorica Dancila; Decizia CCR i poate salva pe Dan Sova, Constantin Nita, Elena Udrea si Alina Bica; Tnara care a scris Balada lui Dragnea, ruga de Centenarul Romniei: I

Dancila ii cere presedintelui Iohannis sa fie mai atent la declaratii: Sa incerce sa puna in practica acel consens, eu sunt de acord ca nu totul este perfect. Premierul Viorica Dancila spune ca presedintele. Codrin Stefanescu bate toba cu amnistia si gratierea: Suntem foarte aproape de final / Dancila neaga din nou: Nu exista niciun proiect, vom avea sarbatori linistite. Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, declara.

Viorica Dancila anunta ca vom avea sarbatori linistite, dar lasa portita deschisa: Nu se da OUG pentru amnistie si gratiere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a reiterat vineri ca nu exista niciun proiect de amnistie si gratiere pe masa Guvernului, precizand ca nu mai este timp pentru ca se termina luna si ca vom avea sarbatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )