Libnet.ro
UNICEF

08:30

Viorica Dancila prezinta primul bilant al Guvernului in fata partidului. Liderii PSD discuta posibile remanieri

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila prezinta primul bilant al Guvernului in fata partidului. Liderii PSD discuta posibile remanieri

Prim-ministrul Viorica Dancila va prezenta, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de luni, primul bilant al Guvernului, potrivit unui anunt al liderului partidului, Liviu Dragnea. Sedinta va avea loc la Parlament, de la ora 11. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac: Guvernul PSD, indreptat cu spatele spre viitor. Avem GHINIONUL sa fim condusi de Viorica Dancila

Eugen Tomac, presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara PMP), critica Guvernul Dancila pentru neimplicarea tarii noastre in proiectele europene de IT. Viorica Dancila, in afara discutiilor.

De necrezut. Cum pronunta Viorica Dancila anul 2020: douazeci - douazeci

Premierul Viorica Dancila a vorbit, la inceputul sedintei de Guvern, despre modernizarea stadionului Giulesti in perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care Viorica Dancila l-a pronuntat douazeci douazeci. Anul doua zeci doua zeci? Oare nu mai avem oameni capabili sa conduca tara asta?, a fost unul dintre comentarii critice postate de romani pe site-ul Guvernului.

Folclorul de pe net dupa ce Viorica Dancila a citit gresit de pe foaie anul 2020: 20-20, proba proba

Premierul Viorica Dancila a sustinut astazi o sedinta de Guvern, unde a citit de pe o foaie din fata sa punctele de discutie care aveau sa fie abordate in cadrul acesteia.

Viorica Dancila, incurcata de EURO 2020

Gafa incredibila facuta de premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern, despre modernizarea stadionului Giulesti in perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care Viorica.

Viorica Dancila l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Netanyahu

PremierulViorica Dancila l-a numitconsilier onorific peHerman Berkovits, medicul personal al primului ministru israelian, Benjamin Netanyahu. Activitatea domnului Herman Berkovits este neremuner.

Radu Banciu: Viorica Dancila deja concureaza pentru titlul de cea mai catastrofala pozitie de prim-ministru din istoria Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despreinformatia conform careia trei ministri din cabinetul Dancila ar putea fi remaniati. Trei ministri ar putea sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )