Libnet.ro
UNICEF

14:45

Viorica Dancila: Rares Bogdan m-a amenintat cu procurorii. ii cer lui Iohannis sa iasa public si sa dea explicatii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Rares Bogdan m-a amenintat cu procurorii. ii cer lui Iohannis sa iasa public si sa dea explicatii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a reactionat dupa ce prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a continuatseria de acuzatii la adresa Guvernului Dancila. L-am vazut cu totii pe Rares Bogdan,. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila? Rares Bogdan dezvaluie totul

Rares Bogdan a vorbit despre cele 5 motive pentru care NU vom avea o DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila. Este.

Dancila iese din nou la atac: Iohannis sa dea explicatii de ce Rares Bogdan ma ameninta cu procurorii. Avem un presedinte dictator, comunist VIDEO

Candidatul PSD Viorica Dancila a sustinut joi seara o noua conferinta de presa in care l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis, pe care l-a numit dictator, si fricos pentru ca nu vrea sa vina la o dezbatere electorala. Fostul premier a mai vorbit despre cele patru case din declaratia sa de avere, despre desecretizarea dosarului 10 august si excluderea Anei Birchall din partid.

Rares Bogdan a rabufnit: Dancila sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii!

Europarlamentarul PNL Rares Bodgan a rabufnit. Acuzatiile vin in contextul noilor informatii privind protestul din 10 august. Fostul prezentator TV le-a adus acuzatii Vioricai Dancila si fostului ministru de Finante, Eugen Teodorovici. Rares Bogdan a rabufnit Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, s-a dezlantuit intr-o furtuna de apelative jignitoare la adresa candidatului la prezidentiale din partea PSD, .

Rares Bogdan: Cinci motive pentru care Iohannis nu participa la dezbateri cu Dancila

Rares Bogdan a explicat intr-o postare pe social media de ce presedintele Klaus Iohannis nu participa la o dezbatere televizata cu Viorica Dancila.

Rares Bogdan, acuzatii fara precedent: A existat o contabilitate dubla in Guvernul Dancila

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan continua seria de acuzatii la adresa Guvernului Dancila, despre care spune ca tinea o contabilitate dubla si ca raportau cifre nereale. Eu ii rog pe toti.

Rares Bogdan, atac violent la adresa Vioricai Dancila: Nu vom avea dezbatere! Cum ar fi sa ajunga Simona Sensual si Bianca Dragusanu ministri la Justitie si la Interne?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan lanseaza un atac dur la adresa Vioricai Dancila, in conditiile in care candidatul PSD cere o infruntare directa cu Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor.

Olguta Vasilescu, contre cu Rares Bogdan pe tema bugetului: Ne ameninta cu puscaria! Alo, DNA?

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan spune ca guvernele PSD au pus pistolul la tampla Romaniei si au tras cu sete, iar asta este, pe scurt, ce a gasit ministrul Finantelor in visterie. DNA sa vina sa ia pe sus dubleta Dancila-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibila, a scris Rares Bogdan pe Facebook. Fostul ministru Olguta Vasilescu ii da replica si afirma ca ea a mai facut o zi de inchisoare pentru ca a varuit blocuri in Craiova.

VIORICA DANCILA: inca astept ca presedintele sa accepte invitatia la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca are rabdare si ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia sa la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita.

Bogdan Chirieac, despre cum poate Viorica Dancila rasturna rezultatul in turul doi

Bogdan Chirieac sustine ca Viorica Dancila are sansa de a rasturna rezultatele votului din primul tur de scrutin de la alegerile prezidentiale. Are o sansa, toata lumea are o sansa. Nu.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )