Libnet.ro
UNICEF

20:31

Viorica Dancila ii RASPUNDE lui Klaus Iohannis: Avem intotdeauna...

B1 B1,
Viorica Dancila ii RASPUNDE lui Klaus Iohannis: Avem intotdeauna...

Premierul Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a intrebat public Guvernul daca mai are bani de pensii si salarii. Bani de pensii si salarii vom avea. continuă pe B1

Viorica Dancila i raspunde lui Klaus Iohannis: n mod sigur exista bani de pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de pensii si salarii si nu vrea sa creeze ingrijorari, dupa ce seful statului a intrebat Guvernul daca sunt acesti bani pana la finalul anului, transmite Mediafax.

VIDEO UPDATE Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a ntrebat-o daca mai sunt bani de pensii si salarii: n mod sigur exista salarii pentru pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns miercuri presedintelui Klaus Iohannis, care intrebase in urma cu o zi daca mai exista bani de pensii si salarii, declarand, la intrebarile presei: in mod sigur exista salarii pentru pensii si salarii.

Viorica Dancila ii raspunde presedintelui Iohannis: Avem bani de salarii si pensii

Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca raspuns la afirmatiile facute ieri de presedintele Klaus Iohannis, ca Guvernul are bani de salarii si pensii. Premierul a vorbit in acest context si de Pilonul II de pensii: Uitati de el, scrie.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila: Nu vreau sa apara impresia ca as vrea sa influentez ancheta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca, cel putin pentru o perioada, nu va comenta in niciun fel subiectul plangerii penale depuse de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica.

Viorica Dancila, gafa dupa gafa: in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii (VIDEO)

Viorica Dancila gafeaza din nou, de aceasta data intr-un raspuns datpresedintelui Klaus Iohannis cu privire la Pilonul II de pensii. in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii, ne asigura.

PSD, pregatit sa iasa in strada pentru a o apara pe Viorica Dancila; Liderii din teritoriu vorbesc despre suspendarea lui Iohannis

Mai multe voci din organizatiile judetene cer suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, in urma scandalului legat de plangerea depusa la Parchetul General pe numele premierului si a presedintelui.

Coincidente incredibile in jurul atacului la premier. Cu ce a deranjat, de fapt, Viorica Dancila

Cand nimeni nu-si inchipuia ca dupa Traian Basescu poate veni o era cu si mai mult scandal, in mandatul lui Klaus Iohannis razboiul politic doboara noi recorduri: pentru prima data in istoria.

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Aceasta abordare e deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice / Somez Guvernul sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a somat guvernul sa-si revina, dupa aparitia unui proiect de lege care vorbea despre suspendarea pentru sase luni a platilor la Pilonul II de pensii, afirmand ca avem de-a face cu o abordare care este deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )