Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila recunoaste ca Executivul a absorbit DOAR 25% din fondurile europene. Ce spune premierul despre constructia spitalelor regionale

B1 B1,
Viorica Dancila recunoaste ca Executivul a absorbit DOAR 25% din fondurile europene. Ce spune premierul despre constructia spitalelor regionale

Premierul Viorica Dancila a admis ca pana la finalul acestui an Romania va absorbi 25% dintre fondurile europene alocate. in acest context, prim-ministrul a dat asigurari ca pana la sfarsitul lui 2018 vor fi. continuă pe B1

Viorica Dancila: Klaus Iohannisblocheaza activitatea Guvernului. Am sesizat CCR in scandalul remanierii

Premierul Viorica Dancila a spus in deschiderea sedintei de Guvern de vineri caRomania este pregatita pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, insa spune ca presedintele Klaus.

Viorica Dancila, despre aderarea la Schengen: Din punct de vedere tehnic,tara noastra indeplineste toate criteriile

Premierul Viorica Dancila a vorbit in deschiderea sedintei din Guvern de vineri despre declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care a spus ca isi doreste ca Romania sa adere la.

Va adopta Guvernul amnistie si gratiere pana la finalul anului? Viorica Dancila ofera un raspuns transant

Premierul Viorica Dancila a avut joi o intalnire cu liderul PSD, la Parlament, pentru a discuta daca va exista o sesizare la CCR pe motivul intarzierii lui Klaus Iohannis de a numi cei doi ministri remaniati. intrebata insa despre posibilitatea unei ordonante pe amnistie si gratiere, Viorica Dancila a avut un raspuns negativ ferm. Aceasta a insistat ca pe masa sa nu se afla in acest moment niciun astfel de proiect.

Viorica Dancila anunta schimbare sefului CNAIR: Daca pana pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada pleaca acasa

Premierul Viorica Dancila sustine ca daca pana la 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pleaca acasa,.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi intr-un interviu difuzat de Antena 3, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la finalul mandatului actualului CE.

Premierul Viorica Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor, pana la sfarsitul acestui an

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca Guvernul va depune actele pentru realizarea a trei mari spitale, pana la sfarsitul acestui an. Pentru aceste unitati.

Premierul Viorica Dancila, informatii de ultima ora despre autostrazi. Ultimatum pentru seful CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca infrastructura Romaniei este o preocupare a romanilor si ca anul acesta ar trebui sa se incheie lucrarile pentru 100 de.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la.

Viorica Dancila: Suntem apreciati la Bruxelles si pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU ca Romania este pregatita sa preia presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Am avut o discutie in cadrul Colegiului Comisarilor.

Noi greseli gramaticale comise de prim-ministrul Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a comis noi greseli gramaticale, de data aceasta intr-o solicitare trimisa Curtii Constitutionale, vineri. Astfel, prim-ministrul a scris ministrii in loc de ministri,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )