Libnet.ro
UNICEF

05:15

Viorica Dancila: Romania si-a luat angajamentul de a adera la zona euro pana in 2024

B1 B1,
Viorica Dancila: Romania si-a luat angajamentul de a adera la zona euro pana in 2024

Aderarea Romaniei la zona euro este un angajament luat de autoritati pentru a fi indeplint pana in 2024, a anuntat premierul Viorica Dancila de la Bruxelles. Romania si-a luat angajamentul de a adera la. continuă pe B1

Viorica Dancila, interviu la TVR:Iubesc Europa, vad Romania in interiorul UE, dar imi iubesc mai mult tara. Nu vreau mai multe viteze, vreau sa fim tratati egal

Viorica Dancila a sustinut un interviu, cu ocazia Zilei Nationale, la Televiziunea Romana, spunand ca trebuie sa luam exemplu de la cei care au infaptuit Marea Unire. Aceasta a reamintit importanta preluarii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019, insa a tinut sa critice europarlamentarii romani care au lansat atacuri la adresa Guvernului. Dancila a mai spus ca desi iubeste Europa, nu iti doreste ca aceasta sa aiba mai multe viteze.

Viorica Dancila, declaratii acide de Ziua Nationala: Multi dintre politicieni au vazut interesul personal dincolo de interesul de tara

Viorica Dancila a vorbit de Ziua Nationala despre reactiile adversarilor politici si a facut referire, la criticile presedintelui Klaus Iohannis cu privire la faptul ca Romania nu ar fi pregatita sa preia pr.

Viorica Dancila efectueaza o vizita n Croatia, unde se va ntlni cu premierul Andrej Plenkovic

Premierul Viorica Dancila incepe saptamana cu o vizita in Croatia, participand la deschiderea Summit-ului sefilor de guverne din statele membre ale Initiativei Central-Europene ICE) de la Zagreb. Dancila va avea si o intrevedere cu premierul Croatiei, Andrej Plenkovic. Cu acesta s-a mai intalnit in luna mai, la Bucuresti, cand Viorica Dancila a facut o gafa chiar inainte de a incepe intonarea imnului Croatiei. Viorica Dancila a vrut sa coboare de pe podium, insa a fost oprita in ultimul moment, cu un gest discret, de Andrej Plenkovic.

VIORICA DANCILA, rasfatata la Focsani de baronul OPRISAN: Caviar pentru premier, FASOLE CU CIOLAN pentru oamenii de rand (FOTO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ales Focsaniul, orasul Micii Uniri pentru a serba 100 de ani de la faurirea statului national unitar. Dupa ce a participat la parada din Piata Unirii, Viorica.

Retragere cu torte la parada Militara de 1 Decembrie de la Focsani. Viorica Dancila se pregateste de plecare

Premierul Viorica Dancila a ajuns la cea de-a doua parada militara de Centenar, parada de la Focsani. impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Opriosan, Viorica Dancila a fost s.

Parada Militara de 1 Decembrie, a inceput la Focsani. Viorica Dancila, prezenta la eveniment

Premierul Viorica Dancila a ajuns la cea de-a doua parada militara de Centenar, parada de la Focsani. impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Opriosan, Viorica Dancila a fost s.

Politic show: Culisele receptiei de la Cotroceni. Ce semnale au dat Klaus Iohannis si Viorica Dancila; Decizia CCR i poate salva pe Dan Sova, Constantin Nita, Elena Udrea si Alina Bica; Tnara care a scris Balada lui Dragnea, ruga de Centenarul Romniei: I

Dancila ii cere presedintelui Iohannis sa fie mai atent la declaratii: Sa incerce sa puna in practica acel consens, eu sunt de acord ca nu totul este perfect. Premierul Viorica Dancila spune ca presedintele. Codrin Stefanescu bate toba cu amnistia si gratierea: Suntem foarte aproape de final / Dancila neaga din nou: Nu exista niciun proiect, vom avea sarbatori linistite. Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, declara.

Viorica Dancila, mesaj de la Bruxelles: Vom avea ocazia de a reconfirma statutul nostru european

Prim-ministrul Viorica Dancila a vorbit, marti, la Bruxelles despre preluareaPresedintiei Consiliului Uniunii Europene. Vom avea ocazia de a reconfirma statutul nostru european, cautand sa avans.

Viorica Dancila - astazi si maine la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a inceput, de astazi, o vizita de lucru de doua zile la Bruxelles.

Viorica Dancila tocmai a facut ANUNTUL! Mesajul de ULTIMA ORA transmis de prim-ministru

Prim-ministrul Viorica Dancila a precizat, intr-un mesaj postat luni, pe pagina Guvernului, ca promovarea valorilor si drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilitati este o prioritate atat a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )