Libnet.ro
UNICEF

07:31

Viorica Dancila s-a ntlnit cu Dragnea, n biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Discutiile au loc naintea ntrevederii cu Isarescu

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila s-a ntlnit cu Dragnea, n biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Discutiile au loc naintea ntrevederii cu Isarescu

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit joi cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. Discutiile din biroul lui Dragnea au loc in contextul in care Dancila are pe agenda o intrevedere cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. continuă pe Hotnews

UPDATE: Mugur Isarescu discuta cu Dancila si Dragnea, n biroul presedintelui Camerei Deputatilor

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, discuta joi cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. La reuniune mai participa prim-viceguvernatorul Florin Georgescu si ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Guvernatorul BNR si premierul s-au intalnit in biroul presedintelui Camerei Deputatilor! La intalnire participa si ministrul Finantelor

Intalnirea dintre guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, si primul ministru, Viorica Dancila, are loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, Isarescu a ajuns in aceasta dupa-amiaza in biroul.

intalnire-surpriza in biroul lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila a ajuns la Parlament

Premierul Viorica Dancila a venit joi dupa amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Anterior, tot in biroul lui Dragnea a avut loc o intalnire a presedintelui Camerei.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Liviu Dragnea, lovitura pentru Klaus Iohannis: Mugur Isarescu si Viorica Dancila, in biroul liderului PSD(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc joi dupa-amiaza in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. intalnirea are loc in contextul.

Viorica Dancila nu va da explicatii Parlamentului n legatura cu mutarea ambasadei Romniei din Israel. Conducerea Camerei Deputatilor a respins solicitarea USR

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a respins joi solicitarea USR ca premierul Viorica Dancila sa vina in Parlament pentru a da explicatii legate de memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Dragnea a lasat Brazilia pentru litoralul romnesc. Cum si-a asigurat fanii ca Viorica Dancila stie sa spuna corect 2020

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a luat apararea premierului Viorica Dancila pentru gafele pe care aceasta le-a facut de-a lungul timpului, asigurandu-si fanii de pe pagina sa de facebook ca premierul stie sa spuna corect 2020.

Viorica Dancila si-a petrecut minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc (FOTO+VIDEO)

Viorica Dancila s-a aflat la mare de 1 Mai. Sefa Guvernului s-a aflat la Neptun. Potrivit unor surse, alaturi de Viorica Dancila s-a aflat si presedintele PSD, Liviu Dragnea, insa acesta a dat duminica.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa ce acesta i-a cerut demisia: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila i-a transmis luni un mesaj presedintelui Klaus Iohannis care i-a cerut saptamana trecuta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Prezenta in cadrul unei emisiuni televizat.

Viorica Dancila, despre demisia solicitata de presedintele Klaus Iohannis: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, cu privire la faptul ca presedintelui Klaus Iohannis i-a cerut demisia, ca pentru ea viata merge inainte. Pentru mine, viata merge inainte si duc mai.

Viorica Dancila, intrebata daca pana la Euro 2020 vor fi gata stadioanele promise: Se vor face Dinamo, Rapid si Giulesti

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, la Romania TV, ca Guvernul va finaliza pentru Euro 2020 toate cele trei stadioane - Dinamo, Rapid si Giulesti. Dancila a revenit si a precizat ca cel de-al treilea stadion este cel de la Arcul de Triumf, dupa ce moderatorul i-a atras atentia ca Rapid si Giulesti inseamna acelasi lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )