Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIORICA DANCILA: Am solicitat informatii despre situatia grava a Complexului Energetic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 VIORICA DANCILA: Am solicitat informatii despre situatia grava a Complexului Energetic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca i s-a adus la cunostinta abia ieri, cu nepermisa si suspecta intarziere, situatia de la Complexul Energetic Oltenia. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila cere sprijinul Serviciilor, in chestiunea Complexului Energetic Oltenia

Premierul Viorica Dancila a solicitat interventia institutiilor din domeniul securitatii nationale in situatia de la Complexul Energetic Oltenia, care risca sa afecteze securitatea energetica a Romaniei.

PENTRU A EXPLICA SITUATIA GRAVA A SISTEMULUI ENERGETIC: PNL cere audierea ministrului Energiei in Parlament

PNL va solicita prezenta in Parlament a ministrului Energiei, Anton Anton, pentru a oferi explicatii despre situatia grava in care se afla sistemul energetic national.

PENTRU A EXPLICA SITUATIA GRAVA A SISTEMULUI ENERGETIC: PNL cere audierea ministrului Energiei in Parlament

ACTUALIZARE Ministerul Energiei: Minerii vor primi majorari salariale de 12%,dar numai dupa ce reiau lucrul in cariere ---- PNL va solicita prezenta in Parlament a ministrului Energiei, Anton Anton, pentru a oferi explicatii despre situatia grava in care se afla sistemul energetic national.

Viorica Dancila: Mi s-a adus la cunostinta, cu nepermisa si suspecta intarziere, situatia de la CE Oltenia. Am cerut structurilor de siguranta nationala informatii despre aceasta situatie extrem de grava (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, in debutul sedintei de Guvern, despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia. prim-ministrul a anuntat ca a cerut sa-i fie prezentata situatia stocurilor de.

Criza din energie: Viorica Dancila spune ca a cerut tuturor serviciilor de siguranta nationala informatii legate de posibile speculatii n sectorul energetic

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca a solicitat tuturor structurilor de siguranta nationala informatii legate de criza din energie si verificarea unor informatii privind achizitii de energie electrica din alte tari. Nimeni nu se poate juca cu independenta energetica a Romaniei, a spus Dancila. Aceasta a mai spus ca a cerut consilierului de stat pe probleme energetice sa convoace grupul de lucru interministerial pentru situatii de urgenta in energie.

Ministrul Energiei o contrazice pe Viorica Dancila: Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia despre situatia de la CE Oltenia/ Dancila sustine ca a fost informata cu suspecta si nepermisa ntrziere

Ministrul Energiei Anton Anton a declarat ca luni a avut loc la minister o intalnire pe tema grevei minerilor, motiv pentru care nu crede ca Executivul nu stia despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia. Am avut luni o discutie la Ministerul Energiei cu aproape cu toti cu care am discutat si azi. Mi-e greu sa spun ca Guvernul nu stia, a spus ministru la Targu-Jiu, dupa ce a fost intrebat despre o afirmatie a premierului Viorica Dancila, care sustine ca a fost informata abia miercuri despre situatia de la CE Oltenia.

Viorica Dancila, despre acordul Brexit: Suntem preocupati de respectarea drepturilor romanilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, inainte de sedinta de Guvern, ca Executivul este preocupat de situatia romanilor din Mare Britanie, in contextul lipsei unui acord pentru Brexit. Unul dintre cele.

Dancila, despre situatia ministrilor de la Dezvoltare si Transporturi: Presedintele trebuie sa inteleaga ca decizia afecteaza 500 de milioane de oameni

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, referitor la refuzul presedintelui de a accepta nominalizarile pentru cele doua posturi de ministru ca trebuie mers la Curtea Consititionala. Dancila a explicat ca acesta este pasul care trebuie urmat, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis nu pare a intelege ca deciziile pe care le ia au efect asupra unor mari dosare europene si afecteaza peste 500 de milioane de oameni.

Ministrul Energiei O CONTRAZICE pe Viorica Dancila: imi e greu sa spun ca nu stia Guvernul despre situatia de la Complexul Energetic Oltenia(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila este contrazis de ministrul Energiei, Anton Anton, in priovinta situatiei de criza de la Complexul Energetic Oltenia. Sefa Guvernului a reprosat, joi, fara a da nume, ca nu.

VIORICA DANCILA SE INTOARCE LA STRASBOURG Prioritatile noastre versus prioritatile Parlamentului European

Prim-ministrul Viorica Dancila va prezenta, astazi, in plenul Parlamentului European, prioritatile presedintiei tarii noastre la Consiliul Uniunii Europene. La numai doua luni, dupa ce i-a certat pe eurodeputatii care o trageau la raspundere cu privire la situatia statului de drept din Romania, Dancila se intoarce la Strasbourg pentru a convinge Legislativul european ca Guvernul are un program coerent pentru cele sase luni in care va conduce Consiliul UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )