Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Playtech Playtech,
Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut . continuă pe Playtech

Viorica Dancila se dezice de proiectul propriilor colegi: Guvernul si PSD nu sustin legea prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii. Este opinia unor deputati

Viorica Dancila se delimiteaza de Proiectul de lege prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii si bunicii Aceastaa declarat, vineri, ca nu este de acord cu proiectul de lege prin care.

Dancila spune ca Guvernul si PSD nu sustin legea prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii

Premierul Viorica Dancila a declarat ca proiectul de lege prin care copiii sunt obligati la intretinerea parintilor nu este sustinut nici de Guvern, nici de PSD. Asta, in contextul in care proiectul de lege este depus de 73 de parlamentari, majoritatea PSD.

Lucian Croitoru, despre proiectul prin care copiii sa fie obligati sa le plateasca pensie de intretinere parintilor: inseamna ca autorii considera fie ca statul roman nu are capacitatea de a face acest lucru, fie ca nu are datoria

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, spune ca proiectul de lege prin care copiii sa fie obligati sa-si intretina parintii si bunicii arata pana unde poate merge o democratie daca nu este condusa de principii descoperite, nu inventate, a caror validitate a fost demonstrata in practica, in sute sau mii de ani. in opinia lui Croitoru, proiectul inseamna ca autorii considera fie ca statul roman nu are capacitatea de a face acest lucru, fie ca nu are datoria si inseamna si o negare a drepturilor omului de a beneficia de roadele muncii sale asa cum doreste.

PSD a initiat un proiect de lege prin care copiii vor fi obligati sa le plateasca parintilor pensie de intretinere la batranete

77 de deputati si senatori, marea majoritate de la PSD, au initiat un proiect de lege prin care ii obliga pe romani sa-si sustina financiar parintii aflati in nevoie. Pentru neindeplinirea obligatiilor, actul normativ prevede amenzi sau inchisoare pana.

Dancila afirma ca PSD si Guvernul nu sustin legea prin care copii sunt obligati sa-si intretina parintii

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri la Galati ca atat PSD cat si Guvernul nu sustin proiectul de lege depus in majoritate de social-democrati prin care copii sunt obligati sa-si intretina parintii.

Legea prin care exproprierile pentru lucrarile locale devine de interes national, adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectul de lege pentru completarea articolului 5 din Legea 331994 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, anunta Mediafax. Prin modificare, expropierile facute pentru lucrarile de interes local sunt considerate de interes national.

Document exploziv in scandalul proiectului de lege in care copiii sunt obligati sa plateasca pensie parintilor

Copiii ar putea fi obligati sa plateasca pensie parintilor lor, iar sumele pot ajunge pina la 20 la suta din venituri. *** Este vorba despre un proiect de lege care prevede ca urmasii sa asigure batranilor di.

Viorica Dancila va sustine o declaratie de presa, dupa intalnirea cu premierul Republicii Moldova

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Acestea vor sustine o declaratie comuna incepand cu ora 11:00. Sefa.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta drept sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Cu acest prilej actrita, originara din Chisinau, a intrat din nou in.

Viorica Dancila: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu cred ca si-a gresit meseria (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il contrazice pe fostul secretar general al partidului, Codirn Stefanescu. Sefa PSD sustine ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase joi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )