Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila, in topul celor mai puternice 12 femei ale lumii

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, in topul celor mai puternice 12 femei ale lumii

Guvernul german a asezat-o pe Viorica Dancila in randul celor 12 femei puternice din lume, intr-o postare cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua internationala a drepturilor femeilor. continuă pe Adevărul

Caminele studentesti, pe locul 2 in topul celor mai mari mineri de criptomonede

Campusurile universitare se situeaza pe locul doi in topul celor mai mari mineri de criptomonede, cu la 22%, dupa sectorul energetic si al utilitatilor - cu aproximativ 34%, potrivit unui studiului realizat de compania de tehnologie Cisco, publicat in PCMag.

Topul celor mai rapide telefoane iti arata de ce Xiaomi face o treaba grozava

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din a lansa un clasament cu cele mai rapide telefoane testate in ultimele 30 de zile, iar clasamentul pe februarie introduce un Xiaomi in pozitia de.

Topul celor mai amuzante zodii

Nu fac nimic altceva decat sa acapareze atentia oriunde ar merge. Iar glumele lor reusesc sa stranga oamenii ca la teatru. Le place sa fie in centrul atentiei si nu au nicio problema sa se manifeste in toata splendoarea lor pe scena.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora de la Guvern

Premierul Viorica Dancila a facut un bilant privind realizarile Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene. Guvernul Romaniei, ministrii si reprezentanta permanenta au actionat cu.

Viorica Dancila: Cred cu tarie ca femeile pot fi lideri intelepti si carismatici

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, la o conferinta organizata la Bruxelles, despre egalitatea de gen si eforturile depuse de Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene pe aceasta tema,.

Cele mai puternice tari ale lumii: Locul ocupat de Romania

In 2019, podiumul celor mai puternice tari din lume ramane neschimbat in raport cu anul precedent, arata clasamentul traditional pe aceasta tema al publicatiei US NewsWorld Report.

Ce au discutat Viorica Dancila si Frans Timmermans

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, si-a exprimat ingrijorarea tot mai mare in legatura cu ultimele evolutii in chestiuni legate de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru.

VIDEO Hohote de ras la Bursa cand un sef al IFC a facut o gluma cu referire la Viorica Dancila

Bursa de Valori Bucuresti a organizat un eveniment cu ocazia zilei de 8 Martie. Printre cei invitati sa rosteasca un discurs s-a aflat si Cristian Nacu, Senior country officer pentru Romania la International Finance Corporation, divizia de investitii a Bancii Mondiale. inainte de de a citi un discurs in engleza, a spus ca va citi de pe foaie, facand referire la Viorica Dancila, precizand ca e mai bine sa citesti de pe o hartie decat sa spui prostii. Toate femeile din sala au izbucnit in ras.

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitate pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are.

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitatea pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )