Libnet.ro
UNICEF

10:01

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: `Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - vor ca premierul sa plece de la Palatul Victoria` Despre Victor Ponta: `Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii` (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta in persoana ei, precum si ca toti o vor plecata de la Palatul Victoria. Am vazut ca.

Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei

Presedintele PSD, prim-ministrul Viorica Dancila, a sustinut joi, la Pitesti, ca toti barbatii din.

Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta, toti vor sa se lupte cu premierul Romaniei; Nu luam in calcul iesirea de la guvernare

Premierul Viorica Dancila afirma ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta si ca toti vor sa se lupte cu premierul Romaniei. Nu mai au nimic de impartit intre ei . Eu sunt convinsa ca am puterea sa merg mai departe si sa le demonstrez ca gresesc, adauga ea. Totodata, premierul a mentionat ca nu ia in calcul iesirea de la guvernare in cazul in care nu primeste votul de incredere in Parlament.

Viorica Dancila, propunere-soc: PSD va merge inainte cu guvernarea. Alaturi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curajul de a-si asuma acest proces

Viorica Dancila a transmis pe contul de Facebook un mesaj surprinzator. Premierul sustine ca PSD va merge inainte cu guvernarea tarii si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au.

Viorica Dancila: PSD va merge inainte cu guvernarea si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curaj Social-democratii se reunesc in CEx la ora 17.00

Premierul Dancila a anuntat, luni, ca PSD va merge inainte cu guvernare, precizand ca ii asteapta alaturi pe toti cei din ALDE si Pro Romania, care au curajul de a-si asuma acest proces.

Viorica Dancila: PSD va merge inainte cu guvernarea; fuga de responsabilitate si lasitatea nu vor duce Romania mai departe

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va merge inainte cu guvernarea tarii, precizand ca ii va avea alaturi pe toti cei din ALDE si Pro Romania care inteleg ca fuga de responsabilitate si lasitatea nu vor duce niciodata Romania mai.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: O sa negociem astfel incat sa mergem mai departe

Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator cu cea de sabotaj

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a inlocuit datoria constitutionala de mediator intre partide cu cea de sabotaj, sustinand ca seful statului nu intelege ca Romania are nevoie de maturitate din partea clasei politice.

Viorica Dancila incearca sa rupa ALDE. Premierul le cere parlamentarilor sa sustina in continuare Guvernul PSD

Premierul Viorica Dancila face apel catre parlamentarii ALDE si Pro Romania sa sustina in continuarea Guvernul PSD, in conditiile in care coaliitia de guvernare e aproape de destramare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2314 seconds )