Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila si Tudorel Toader, intalniri IMPORTANTE cu oficialii europeni, in plin scandal legat de modificarea Codului penal: Cu cine vor discuta cei doi (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila si Tudorel Toader, intalniri IMPORTANTE cu oficialii europeni, in plin scandal legat de modificarea Codului penal: Cu cine vor discuta cei doi (FOTO)

UPDATE: intalnirea premierului Viorica Dancila cu presedintele Comisiei EuropeneJean-Claude Juncker apare in programul oficial al sefului executivului comunitar, insa, pana acum nu a fost confirmata de. continuă pe B1

Viorica Dancila si Tudorel Toader, intalniri IMPORTANTE cu oficialii europeni, in plin scandal legat de modificarea Codului penal: Cu cine vor discuta cei doi

Premierul Viorica Dancila se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, responsabil de justitie si statul de.

Dancila va avea intrevederi, la Bruxelles, cu Juncker si cu Timmermans. Tudorel Toader se va intalni cu comisarul european pentru Justitie

Premierul Viorica Dancila va avea intrevederi marti, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a anuntat CE. Tot saptamana viitoare, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va intalni cu comisarul european pe Justitie, V277;ra Jourova.

Tudorel Toader, operatiune de ULTIM MOMENT in PENITENCIARE! Va face saptamanal asta...

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri dimineata, ca saptamanal va fi prezentat cate un penitenciar, pentru a le cunoaste starea si pentru a le aduce la standardele cerute de catre.

Tudorel Toader: Vom prezenta saptamanal cate un penitenciar, sa vedem daca e la standardele CEDO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca va fi prezentat saptamanal cate un penitenciar, pentru a se vedea in ce masura a fost adus la standardele Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO).

SURSE Sefele de filiale PSD, reunite la sediul din Kiseleff. Viorica Dancila si Gabriela Firea, prezente

Sefele de filiale din PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila si primarul Capitalei Gabriela Firea, s-au reunit vineri la sediul PSD din Kiseleff pentru a discuta despre sustinerea programului de guvernare. La intalnire sunt prezenti si toti ministrii femei ai social-democratilor, exceptie facand ministrul de Interne, Carmen Dan.

Viorica Dancila anunta noi alocari de FONDURI. Catre ce sectoare vor merge SUTELE DE MILIOANE DE LEI (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca Guvernul va aloca fonduri pentru a stimula reducerea somajului. Asa cum ne-am angajat in programul de guvernare, vom continua cu masurile de reducere a somajulu.

S-a AFLAT! Ce a discutat Viorica Dancila cu Tsipras, Borisov si Vucic la reuniunea de la Salonic

Premierul Viorica Dancila a participat miercuri, la Salonic, la invitatia prim-ministrului elen Alexis Tsipras la o noua reuniune in format cvadrilateral Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia, alaturi de omologul.

Viorica Dancila la Salonic. Ce le-a transmis premierul roman lui Tsipras, Borisov si Vucic (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis miercuri, la Salonic, interesul special Romaniei pentru avansarea interconectarilor in domeniul energetic cu Serbia si pentru facilitarea exporturilor romanesti de.

Viorica Dancila, intalnire la nivel inalt in Grecia: Romania sustine integrarea Serbiei in Uniunea Europeana

Viorica Dancila participa la Salonic, la a patra reuniune cvadrilaterala la nivel inalt Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia Discutiile s-au concentrat pe tematicile de interes dezvoltate in cadrul reuniunii.

Dupa votul pe Codul penal, Viorica Dancila pleaca din tara. Ce va face premierul la Salonic

Prim-ministrul Viorica Dancila va participa miercuri, la Salonic, la a patra reuniune cvadrilaterala la nivel inalt Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia, anunta Executivul. Potrivit unui comunicat transmis.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )