Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila, in vizita de lucru la Chisinau. Care este agenda premierului Romaniei

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, in vizita de lucru la Chisinau. Care este agenda premierului Romaniei

Prim-ministrul Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila, efectueaza marti, 27 februarie, o vizita de lucru in Republica Moldova. Oficialul roman are programate intrevederi cu premierul Pavel Filip si cu presedintele Parlamentului Andrian Candu. in cadrul vizitei, Viorica Dancila si Pavel Filip vor participa la o intalnire cu reprezentanti ai Euroregiunii Siret-Prut-Nistru si vor inaugura Asociatia Investitorilor Romani din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila face astazi o vizita oficiala la Chisinau

Premierul Viorica Dancila se va afla astazi la Chisinau, pentru o vizita oficiala in cursul careia va avea convorbiri si declaratii comune cu premierul moldovean Pavel Filip si va participa la inaugurarea Asociatiei Investitorilor Romani din Republica Moldova.

Andrian Candu, la intrevederea cu Viorica Dancila: Drumul Republicii Moldova spre UE este mai usor de parcurs alaturi de Romania

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a declarat marti, 27 februarie, la intrevederea cu premierul roman, Viorica Dancila, ca drumul Republicii Moldova spre UE este mai usor de parcurs alaturi de Romania. Potrivit speakerului, dincolo de dispute politice, Chisinaul si Bucurestiul vor desfasura impreuna proiecte frumoase.

Viorica Dancila, prima vizita oficiala la Chisinau - VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dancila, insotita de o delegatie de membri ai Executivului, efectueaza, marti, o vizita la Chisinau, unde are programata o intrevedere cu premierul Pavel Filip. La finalul intreved.

Unde se afla Igor Dodon in timp ce Viorica Dancila avea intalniri cu Andrian Candu si Pavel Filip la Chisinau

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a venit marti, 27 februarie, in prima sa vizita oficiala in Republica Moldova. Oficialul roman a avut intrevederi bilaterale atat cu presedintele Parlamentului, Andrian Candu, cat si cu omologul sau, Pavel Filip. in acest timp, Igor Dodon a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care anunta ca a plecat la Balti unde a discutat cu preotii despre pregatirile pentru sarbatoarea Pastelui.

in anul Centenarului, Viorica Dancila propune organizarea unei sedinte comune intre Parlamentul Republicii Moldova si cel al Romaniei

Aflata in prima sa vizita oficiala la Chisinau, premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca isi doreste ca in acest an sa aiba loc o sedinta comuna a Parlamentului de la Chisinau si a celui de la Bucuresti.

Viorica Dancila, dupa vizita la Bruxelles:I-am rugat pe domnii Juncker, Tusk si Tajani ca atunci cand vor informatii sa le ia de la Guvernul Romaniei / Ceea ce m-a suparat a fost ca toate intrebarile jurnalistilor straini au fost negative

Premierul Viorica Dancila spune ca le-a solicitat presedintilor Consiliului European, Parlamentului European si Comisiei Europene, cu care s-a intalnit in acesta saptamana la Bruxelles, ca atunci cand vor informatii despre situatia din Romania sa le ia direct de la Guvern si sa o sune pe ea, pentru a arata care este adevarul, in conditiile in care au existat foarte multe dezinformari legate de modificarile legilor justitiei. Ea a sustinut, la Antena 3, ca nu a mai vazut aceeasi ingrijorare a liderilor europeni. Viorica Dancila s-a plans, insa, ca jurnalistii strani i-au pus numai intrebari negative, dorindu-se aceasta perceptie negativa despre Romania, informeaza news. ro.

VIDEO Viorica Dancila: Tudorel Toader este ministru in guvernul meu, un ministru foarte bun

Viorica Dancila a declarat marti ca are foarte mare incredere in ministrul Tudorel Toader, despre care a spus ca face parte din guvernul meu. Intrebata ce mesaj are despre cererea de revocare a sefei DNA, initiata de Toader, Dancila a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca raspunsul final va fi la presedintele Iohannis.

VIDEO Prima intalnire oficiala dintre Pavel Filip si Viorica Dancila. Despre ce au discutat cei doi prim-ministri la Chisinau

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, si premierul Romaniei, Viorica Dancila, au avut o intrevedere bilaterala marti, 27 februarie, la Chisinau. Oficialul moldovean a remarcat ca dialogul a fost unul constructiv si sincer, care va consolida parteneriatul strategic moldo-roman.

Mesajul premierului Viorica Dancila, inainte de audierea sefei DNA in CSM

Prim-ministrul Viorica Dancila a vorbit, marti, la Chisinau, despre audierea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in CSM. Ministrul Tudorel Toader este ministru in Guvernul meu, este un ministru foarte bun,.

Viorica Dancila: Juncker m-a asigurat ca pana la 1 ianuarie 2019 Romania va fi in Schengen, iar MCV va fi ridicat. Asigurarea presupune discutii pe care dumnealui sa le aiba cu presedintii tarilor care se opun

Premierul Viorica Dancila spune ca in vizita sa la Bruxelles a fost asigurata de catre presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, ca pana la 1 ianuarie 2019, cand va prelua presedintia Consiliului Europene, Romania va fi membru al spatiului Schengen si nu se va mai afla sub MCV. Ea a declarat, la Antena 3, ca Romania indeplineste criteriile tehnice pentru a fi membru Schengen si ca este o decizie politica, existand tari care se impotrivesc, iar Juncker va avea discutii cu presedintii acestor state.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )