Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

B1 B1,
Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di. continuă pe B1

Viorica Dancila vorbeste despre remaniere: Cum se va face evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila sustine ca inca nu a facut o evaluare a ministrilor din cabinetul sau. Sea Guvernului a precizat insa ca evaluarea nu se va face din punct de vedere personal, ci din cel al.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Creative Fest 2018, 27-29 Iulie, la Romexpo: incepe cel mai mare festival de arta si cultura urbana din Bucuresti

Primaria Capitalei, prin creart Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in perioada 27 - 29 iulie 2018, la Romexpo, cea de-a cincea editie a celui mai mare festival de arta si.

LOVITURA in cel mai mare scandal de CORUPTIE: Cosmar pentru un important PREMIER european

Cosmarul premierul maltez Joseph Muscat implicat in scandalul Panama Papers a luat sfarsit dupa ce o ancheta a autoritatilor a ajuns la concluzia ca familia sa nu are nicio legatura cu o companie din.

Test de cultura generala despre geografia Europei. Care este cel mai mare lac de pe continent?

Va propunem un test de cultura generala cu intrebari despre geografia Europei. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

Viorica Dancila, despre cea mai importanta realizare ca premier: Am reusit sa fac o echipa

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara la Sinteza zilei ca a avut o foaie de parcurs in care a trebuit sa se incadreze si se bucura ca a reusit asta, in primele sase luni de.

Viorica Dancila si-a facut bilantul promisiunilor electorale. Cel mai important proiect finalizat, un bazin de inot

Premierul Viorica Dancila si-a prezentat luni bilantul la jumatate de an de guvernare, intr-o insiruire citita rapid de promisiuni din campanie, masuri care au produs haos, dar pe care le-a expus ca fiind benefice pentru romani si economie, precum si.

Viorica Dancila, despre bilantul primelor sase luni de guvernare: Punctul de pensie va creste cu 15%

Viorica Dancila prezinta bilantul primelor sase luni de guvernare. Premierul Romaniei a vorbit despre cele mai relevante masuri din programul de guvernare. Ma voi referi doar la cele mai relevante masuri d.

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila despre evaluarea ministrilor

Premierul Viorica Dancila a facut precizari cu privire la o eventuala remaniere guvernamentala. Nu am facut inca o evaluare a ministrilor, a spus Viorica Dancila, luni seara, la Antena.

Viorica Dancila, ANUNT de ULTIMA ORA despre spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre spitalele regionale de la Iasi si Cluj. Ea a precizat ca documentatia necesara acestor unitati spitalicesti va fi depusa la Bruxelles in luna august,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )