Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila vrea o reforma in Politie

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila vrea o reforma in Politie

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este nevoie de un proiect de reformare a Politiei Romane, dupa ce, anul trecut, institutia s-a confruntat cu unele cazuri grave care au pus in pericol. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, reclamata pentru discriminare contra persoanelor cu autism. Premierul isi cere scuze public

Viorica Dancila este acuzata de discriminare! Premierul s-a trezit in mijlocul unui scandal in urma unei declaratii pe care a facut-o, joi, la Sinteza Zilei. Asociatiile care apara drepturile persoanel.

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21.00, premierul Viorica Dancila, invitat la Sinteza zilei

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21. 00, premierul Viorica Dancila fata in fata cu Mihai Gadea. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului. Cum vede scandalul de la DNA? Ce anunturi va.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului

Romania vrea raspunsuri. Premierul Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului. URMARESTE LIVE DECLARATIILE Premierul a confirmat intalnire.

Prim-ministrul Viorica Dancila: Cei care dezinformeaza UE sunt autisti

Premierul Viorica Dancila a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca vrea sa aiba o abordare transparenta cu liderii europeni si ca Monica Macovei a facut mult rau Romaniei prin atitudinea ei si prin faptul ca si-a parat.

Ce spune premierul Viorica Dancila despre construirea celor trei spitale regionale din fonduri europene

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca situatia privind construirea celor trei spitale regionale din fonduri europene nu este cea dorita. Legat de cele trei spitale pe fonduri europene. Cele trei.

Viorica Dancila si Mihai Gadea, chemati la audieri la CNCD, dupa declaratiile SCANDALOASE despre PERSOANELE CU AUTISM (VIDEO)

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii reactioneaza dur dupa ce premierul Viorica Dancila a declarat ca cei care discrediteaza Romania la Bruxelles sunt autisti. Am demarat o procedura.

Viorica Dancila: Maine Tudorel Toader va reveni in tara, vreau sa am mai intai o discutie cu domnia sa, nu pot sa ma antepronunt

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va reveni din Japonia in cursul zilei de joi si ca va avea cu acesta o discutie referitoare la informatiile aparute in spatiul public cu privire la DNA.

Premierul Viorica Dancila, atac la guvernele precedente, dar fara a nominaliza pe nimeni

Premierul Viorica Dancila a criticat joi la Antena 3 situatia absorbtiei fondurilor europene. Dancila nu a nominalizat vreun premier sau ministru din precedentele guverne PSD, dar a spus ca Romania risca sa piarda 800 milioane de euro, adaugand ca trebuia sa avem o alta abordare, sa avem proiecte prin care sa atragem aceste fonduri. Dar nu vreau sa critic. Lucrurile nu stau asa cum ne-am dorit.

Viorica Dancila a anuntat ca pleaca din tara in plin scandal la DNA: Unde va merge premierul si cu cine se va intalni

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de guvern ca va pleca la Bruxelles, acolo unde va discuta cu presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker, presedintele.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o astazi pe Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )