Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vioricai Dancila i s-a propus sa plece de la sefia PSD. Ce i s-a propus in schimb fostului premier

Antena3 Antena3,
Vioricai Dancila i s-a propus sa plece de la sefia PSD. Ce i s-a propus in schimb fostului premier

Vioricai Dancila i s-ar fi propus, in cadrul discutiei cu Marcel Ciolacu, sa plece de la conducerea PSD, primind la schimb sefia Organizatiei de Femei si un loc eligibil pe lista de senatori a. continuă pe Antena3

INTERACTIV Cum a votat Romania Vioricai Dancila - Cate voturi a luat candidata PSD in fiecare judet din tara

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut categoric Turul 2 al alegerilor prezidentiale in fata contracandidatului sustinut de PNL, Klaus Iohannis si a reusit sa ia peste 50% din voturi doar in cinci judete din tara. Cu toate acestea, Dancila a pierdut la limita votul in alte cinci judete si a scos un scor de peste 40% in 14 judete. in doua judete, totusi, Dancila a reusit contraperformanta de a lua sub 20%, iar in Diaspora candidata PSD a scos un rusinos 6%. Vezi cum arata rezultatul Vioricai Dancila in Turul 2 judet cu judet.

Vioricai Dancila i s-a propus sa plece de la sefia PSD. Ce i s-a oferit in schimb fostului premier

Vioricai Dancila i s-ar fi propus, in cadrul discutiei cu Marcel Ciolacu, sa plece de la conducerea PSD, primind la schimb sefia Organizatiei de Femei si un loc eligibil pe lista de senatori a.

Vioricai Dancila i s-a propus si a acceptat sa plece de la sefia PSD. Ce i s-a oferit in schimb fostului premier

Vioricai Dancila i s-ar fi propus, in cadrul discutiei cu Marcel Ciolacu, sa plece de la conducerea PSD, primind la schimb sefia Organizatiei de Femei si un loc eligibil pe lista de senatori a.

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Subiectele zilei: Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului; Romania din afara transforma tara dinauntru

P: Romanii au capatat experienta in meseria de votant. Au rezistat la frig si manipulare si au venit la vot. imi pun mari sperante in evolutia alegatorilor romani. Tolontan: Victoria clara pune o mare responsabilitate pe umerii dreptei. Vor continua Iohannis si PNL populismul de campanie sau se vor ingriji de buna guvenare?.

Surse. Dancila a cedat: demisioneaza din fruntea PSD. Ce functie primeste in schimb. Cine preia sefia partidului. Ciolacu, detalii despre discutia cu Dancila

Mai multi lideri PSD, in frunte cu Marcel Ciolacu si Lia Olguta Vasilescu, i-au cerut Vioricai Dancila sa demisioneze din fruntea PSD, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila a ramas fara sustinere in partid dupa infrangerea de la prezidentiale. Ciolacu va prelua sefia interimara a PSD. Presedintele Camerei Deputatilor a negociat azi cu mai multi lideri PSD din tara.

Debarcarea Vioricai Dancila, chestiune de cateva zile. CTP, reactie dura: E o nesimtita fata de propriul partid!. Cine ar urma sa preia sefia PSD

Clipele grele nu s-au terminat pentru Partidul Social Democrat. Din pacate pentru Dancila, imperiul creat in ultimul timp cade. Daca nu de mult avea alaturi foarte multi colegi, era prim-ministru al Romaniei si promitea romanilor o Romanie mai buna, acum sprijinul tuturor se duce usor, usor, dupa esecul de la prezidentiale. Cristian Tudor Popescu sustine .

Miscari de ultima ora in PSD. Se incearca inlaturarea Vioricai Dancila de la sefia partidului

Miscari de ultima ora in PSD. Surse politice au declarat, pentru Antena 3, ca exista deja o aripa a pucistilor, care incearca inlaturarea Vioricai Dancila. Acestia ar urma sa aiba o sedinta de.

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel .

Interviu cu sotul Vioricai Dancila. Cum a reactionat cand sotia sa i-a propus sa infieze un copil VIDEO

Intr-un interviu la Antena 3, Cristinel Dancila, sotul Vioricai Dancila, povesteste cum a reactionat cand sotia sa i-a propus sa infieze un copil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )