Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIRAL: Are doar trei ani, dar stie toate miscarile kata din Taekwondo

România Liberă România Liberă,
VIRAL: Are doar trei ani, dar stie toate miscarile kata din Taekwondo

Are doar trei ani, dar stie pe de rost juramantul celor care practica Taekcondo. Mai mult decat atat, fetita din Japonia stie si miscarile kata din celebrul sport de contact japonez. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Chinurile facerii Centurii de Nord a Bucurestiului: Unul din cele doua contracte de modernizare a fost reziliat, la peste doi ani de la atribuire. Ce se intampla cu toate punctele problema de pe tronsonul modernizat si inaugurat deja de patru an

De mai bine de trei ani s-au contractat primele lucrari de modernizare a Soselei de Centura Nord a Municipiului Bucuresti, iar de peste un an si patru luni se lucreaza la cele doua capete DN2-A2 si DN7-A1. Acum insa, unul dintre contracte a fost reziliat, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro, iar al doilea contract abia a ajuns la 30%. In tot acest timp, pe sectorul de 20 de km modernizat la patru benzi si deschis in 2010 raman numeroase zone problema, dar autoritatile promit masuri: sens giratoriu la intersectia cu drumul spre Tunari, finalizarea bretelei de coborare a pasajului de la Chitila inaugurat tot in 2010 si pasarele pietonale peste tot unde trecerile de pietoni au fost facute pe carosabil.

Campioana nationala la sah, la doar 7 ani

La doar 7 ani, o fetita din Targu-Mures se poate lauda cu titlul de regina a sportului mintii. Desi joaca sah de doar trei ani, Ariana Ciocan a ajuns campioana nationala. Si nu e singurul premiu.

Radu Badica, istoria unui domnitor uitat. A condus Tara Romaneasca doar trei luni, dar a tinut-o departe de turci

Fiul natural al lui Radu cel Mare si frate vitreg cu Radu de la Afumati, Radu Badica este unul dintre domnitorii uitati ai Tarii Romanesti. Nu exista multe date despre el, iar cele ce au aparut sunt contradictorii. A condus Tara Romaneasca doar trei luni, intre noiembrie 1523 ianuarie 1524. Desi a domnit doar trei luni, Radu Badica a reusit sa pastreze ordinea in tara si, mai ales, a reusit sa nu lase tara pe mana turcilor.

Trei ani pana la moartea termocentralelor

Fara strategii concrete de redresare, parasite in fata concurentei acerbe pe care le-o fac eolienele puternic subventionate de stat, tinte ale unor cerinte dure ridicate de FMI si Comisia Europeana, complexurile energetice Oltenia si Hunedoara mai pot fi mentinute in viata doar pana in 2018. Din acest an pierderile acestora vor fi considerate ajutor de stat .

VIDEO Si-a vandut telefonul, a cumparat cirese si si-a lansat propria afacere. Ce a reusit sa faca un tanar din Mures in doar 2 ani

Perseverenta este cheia. Invatam asta de la cativa tineri care s-au lansat orbeste in afaceri, acum doi ani, iar astazi se bucura de succes.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )