Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIRAL Reactia unui model Victorias Secret care a cazut in timpul defilarii din Shanghai VIDEO

Adevărul Adevărul,
VIRAL Reactia unui model Victorias Secret care a cazut in timpul defilarii din Shanghai VIDEO

Modelul Ming Xi, in varsta de 28 de ani, a cazut in timpul defilarii din cadrul grandiosului eveniment Victorias Secret 2017, desfasurat in Shanghai. Tanara a reactionat insa ca o profesionista, starnind aplauzele audientei si respectul internautilor, care au viralizat momentul. continuă pe Adevărul

Cazatura cu stil. Reactia unui ingeras Victorias Secret care a picat in timpul show-lui de la Shanghai (VIDEO)

Cosmarul oricarui model a lovit-o din plin pe Ming Xi, de la Victorias Secret. in timpul defilarii la grandiosul eveniment Victorias Secret de la Shanghai, tanara asiatica de 28.

Asta inseamna sa fii model Victorias Secret. Sunt superbe si in viata de zi cu zi!

Sa fii model Victorias Secret este, probabil, una din cele mai mari realizari ale unei tinere care isi doreste cariera in modelling. Iata de ce sunt ingerasii Victorias Secret atat de apreciati.

Un celebru model Victorias Secret a fost surprins cand a cazut pe catwalk. Momentul a devenit viral - VIDEO

Show-ul Victorias Secret de la Shanghai a fost marcat de momente mai putin placute. Potrivit virginradio. ro, peste 50 de modele au defilat pe catwalk, printre ele fiind prezente top-modelele Adriana Lima,.

Unul dintre cei mai apreciati ingerasi Victorias Secret a anuntat ca se retrage: cele mai sexy aparitii ale modelului FOTO

Supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio 36 de ani), una dintre cele mai apreciate figuri din industrie, a anuntat oficial ca show-ul Victorias Secret din Shanghai China) este ultimul din cariera ei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )