Libnet.ro
UNICEF

04:40

VIRAL de Sfanta Maria: PRIMA IMAGINE cu Valentina Pelinel si cei trei copii! Borcea se roaga dupa gratii pentru eliberare (FOTO)

B1 B1,
VIRAL de Sfanta Maria: PRIMA IMAGINE cu Valentina Pelinel si cei trei copii! Borcea se roaga dupa gratii pentru eliberare (FOTO)

Surpriza de proportii in mediul virtual, dupa ce Valentina Pelinel a publicat in premiera o imagine cu toti cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Motivul principal este acela ca ambele gemene. continuă pe B1

SFANTA MARIA MICA sau Nasterea Maicii Domnului. Traditii si obiceiuri. Rugaciunea care face minuni in aceasta zi

Nasterea Maicii Domnului este prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care ainceput la 114) septembrie. Eaeste praznuita pe data de 821) septembrie. Sfanta Scriptura nu.

Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfanta Maria Mica. Astazi, se spune la multi ani fara probleme

Sfanta Maria Mica sau Nasterea Maicii Domnului este sarbatoarea praznuita de credinciosi pe 8 septembrie. Aproximativ 2,2 milioane de romani isi serbeaza onomastica de sarbatoareaSfintei Maria,1,8 milioane dintre acestia fiind femei. Ureaza-le si tu La multi ani sarbatoritilor, trimitandu-le cele mai frumoase mesaje si urari de La multi ani! Astazi, se spune La multi ani .

Sfanta Maria Mica, 8 septembrie. E mare PACAT sa faci asta!

Pe 8 septembrie, credinciosii praznuiesc sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica. in aceasta zi sfanta este mare pacat sa faci anumite lucruri. Sfanta Maria Mica este un.

De ce se spune Sfanta Maria Mica. Traditii si superstitii din popor. Ce e bine sa dai de pomana

Nasterea Maicii Domnului este amintita in calendarul ortodox pe 8 septembrie. Sarbatoarea Sfanta mai este cunoscuta si sub numele de Sfanta Marie Mica. De ce? Traditii si superstitii din popor. Ce e lasat din batrani ca ar fi bine sa dai de pomana in aceasta zi? De ce se spune Sfanta Maria Mica? Nasterea Maicii .

ATENTIE, ROMANI: Ce NUME se sarbatoresc de Sfanta Maria Mica!

DeSfanta Maria Mica,pe8 septembrie, 2,2 milioane de romani isi serbeaza onomastica, dintre acestia 1,8 sunt femei care poarta numele de Maria sau derivate. Iata cine isi serbeaza onomastica.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )