Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIRALUL ZILEI! O problema din Gazeta Matematica a starnit ironia internautilor: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane (FOTO)

B1 B1,
VIRALUL ZILEI! O problema din Gazeta Matematica a starnit ironia internautilor: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane (FOTO)

O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane este explicatia care a incins spiritele pe Facebook. Textul apartine unuei probleme intr-un supliment al revistei Gazeta Matematica, iar internautii. continuă pe B1

O pagina din Gazeta Matematica a devenit virala politic. Mesajul care a starnit imaginatia internautilor

O pagina dintr-un supliment al revistei Gazeta Matematica a devenit virala pe internet pentru un mesaj care se refera la nulitati. La un exercitiu despre numerele nule apare explicatia: O nulitate ridicata la.

FOTO Exercitiul din Gazeta Matematica viralizat pe Facebook: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane. Cum comenteaza conducerea publicatiei

O fotografie preluata din ultimul numar al Gazetei Matematice, cel aparut in luna martie, s-a viralizat pe internet, fiind interpretata de multa lume ca o aluzie la actuala guvernare politica.

Gazeta Matematica, virala: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane

O fraza din suplimentul revistei Gazeta Matematica a devenit virala dupa un mesaj referitor la nulitati. Termenul era unul matematic, dar a fost interpretat politic. intr-una dintre paginile Gazetei, care se refera la numerele nule, apare fraza: O nulitate ridicata la putere tot nulitate ramane. Imediat, acest mesaj a fost interpretat politic, iar pe net [] .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )