Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dr. Virgil Musta: Cred ca riscul de infectare in magazin este mai mare decat in sectia de vot

Antena3 Antena3,
Dr. Virgil Musta: Cred ca riscul de infectare in magazin este mai mare decat in sectia de vot

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, afirma ca romanii care vor merge duminica la vot au sanse mai mici de infectare decat in cazul in care ar merge la cumparaturi intr-un supermarket. continuă pe Antena3

Virgil Musta: Riscul de infectare in magazin este mai mare decat la sectia de vot

DoctorulVirgil Musta, seful Sectiei de de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, este de parere ca persoanele care merg duminica la vot se expun unui risc de infectare mai mic.

INTERVIU Cat de sigur este sa mergi la vot in pandemie? Explicatiile medicului Virgil Musta: Riscul de infectare la vot este mult mai mic decat la cumparaturi

Votarea nu reprezinta in sine un factor de risc, atata timp cat suntem atenti si ne luam niste masuri de bun simt, precum purtarea corecta a mastii, distanta de cel putin 1,5 metri fata de alte persoane, dezinfectarea mainilor sau folosirea manusilor, afirma medicul Virgil Musta, coordonatorul spitalului COVID din Timisoara, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Potrivit acestuia, riscul de contaminare la vot este mult mai mic, pentru ca acolo sunt luate niste masuri foarte stricte, decat riscul de a te contamina cand mergi sa faci cumparaturile la magazin.

Cand face mai mult rau decat bine tratamentul cu plasma. Medicul Virgil Musta: Agraveaza insuficienta renala

Tratamentul cu plasma este intr-adevar unul care le poate salva viata pacientilor cu forme grave de COVID-19. Nu terminalii, nu formele critice. Dar cei gravi, care se afla in sectiile de Terapie Intensiva, pot fi salvati de tratamentul cu plasma, spune medicul Virgil Musta.

Medicul Virgil Musta, recomandari pentru a minimiza riscul de infectare la vot

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli InfectioaseVictor Babesdin Timisoara, a indemnat romanii sa mearga duminica la vot si a facut o serie de recomandari privind conduita la alegeri.

Virgil Musta atrage atentia ca este responsabilitatea fiecaruia sa respecte masurile de protectie la sectiile de votare

Medicul Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase II din cadrul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, atrage atentia ca este responsabilitatea fiecaruia sa respecte masurile de protectie la sectiile de votare.

Dr. Virgil Musta: Nu faceti asta in sectia de vot daca vreti sa nu va infectati!

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara indeamna romanii sa mearga la vot explicand ca este un moment de responsabilitate prin care contribuim la directia prin care ne dorim sa mearga lucrurile in localitatile noastre in urmatorii 4 ani.

Virgil Musta trimite romanii la vot: Tine de noi sa ne implicam, nu doar sa comentam de pe margine

Medicul Virgil Musta a pledat pentru responsabilitate si participare la scrutinul electoral de maine.

Virgil Musta: Gripa si COVID-19 sunt greu de diferentiat din punct de vedere clinic. Daca pe un plaman afectat de una dintre ele vine o alta infectie cu aceeasi determinare, evolutia va fi mult mai severa (VIDEO)

Gripa sezoniera ar putea reprezenta o problema suplimentara pentru spitalele din Romania, in contextul in care acestea resimt deja efectele crizei COVID-19. Spre exemplu, anul trecut, nu mai putin de 22% dintre ro.

Gripa sezoniera, suprapusa peste epidemia de COVID-19 Medicul Virgil Musta: Daca ar veni si pacienti cu gripa, aproape n-am avea unde sa ii punem

Avand in vedere apropierea sezonului rece, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a subliniat ca este foarte importanta vaccinarea antigripala, pentru ca infectia cu coronavirus se va suprapune gripei.

Nicusor Dan: Miza acestor alegeri este mai mult decat rezolvarea problemelor Bucurestiului, e vorba despre valori

Candidatul unic sustinut de PNL si USR-PLUS la alegerile din Bucuresti, Nicusor Dan a aratat astazi in cadrul unei conferinte de presa organizata in Parcul Verdi ca sistemul corupt instituit de administratia Firea-PSD este cauza problemelor cu care se confrunta bucurestenii si ca este singurul candidat care poate invinge caracatita PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )