Libnet.ro
UNICEF

14:45

Virgil Musta, despre sarbatorile de iarna: Nu vor mai fi posibile in acest context epidemic. Situatia este extrem de grava

B1 B1,
Virgil Musta, despre sarbatorile de iarna: Nu vor mai fi posibile in acest context epidemic. Situatia este extrem de grava

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a precizat ca, anul acesta, ii indeamna pe oameni sa nu isifaca planuri pentru sarbatorile de iarna,. continuă pe B1

Virgil Musta rupe tacerea despre haosul din spitale: Pacientul sta in Salvare asteptand sa primeasca de undeva oxigen

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara se declara aproape invins de lupta cu noul coronavirus, dupa ce spitalele au ajuns la capacitate maxima. Lipsa paturilor din spitale si imposibilitatea medicilor de a le oferi pacientilor oxigenul necesar pentru a-i salva marcheaza profund vietile tuturor. Pacientii in stare grava, trimisi acasa sa .

Dr. Virgil Musta: intr-o saptamana sau doua, Romania nu va mai avea niciun pat liber pentru Covid

Medicul Virgil Musta a estimat ca, intr-o saptamana sau doua, Romania nu va mai avea niciun pat libe.

Medicul Virgil Musta: Nu va faceti planuri pentru Craciun. Nu cred ca putem sa sarbatorim morti

Medicul Virgil Musta ii atentioneaza pe romani sa nu-si faca planuri de sarbatori, in conditiile in care numarul celor infectati cu SARS-CoV-2 creste alarmant.

Gheorghe Piperea il acuza pe Virgil Musta ca face bani din testarile COVID-19: Pare ca e foarte profitabil sa alimentezi toata ziua panica Replica medicului: il invit la o discutie in zona COVID a spitalului (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea l-a acuzat pe medicul Virgil Musta, de la spitalul Victor Babes din Timisoara, ca face milioane de lei recoltand prin clinica Profilaxis, la care e actionar, probe pentru teste.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

Ce faci daca ai o forma usoara de COVID sau esti asimptomatic: OUG ce prevede ca acesti pacienti nu vor mai fi internati in spital, explicata in 5 pasi simpli

Guvernul a decis, printr-o Ordonanta de Urgenta adoptata joi, ca pacientii cu COVID-19 asimptomatici sau cei cu simptome usoare nu vor mai fi internati in spital, ci vor sta izolati acasa si vor tine legatura cu medicul de familie. Doar daca simptomele se agraveaza, ei vor ajunge la spital. Ordonanta nu produce deocamdata efecte, nefiind inca publicata in Monitorul Oficial. Ce trebuie sa faci daca ai simptome specifice COVID-19, daca diagnosticul se confirma, se infirma sau daca DSP iti cere sa intri in carantina - vezi in text fiecare situatie, explicata pas cu pas.

Brexit. Cetatenii europeni cu antecedente penale nu vor mai putea intra in Marea Britanie

Cetatenii Uniunii Europene care au condamnari penale mai mari de un an de inchisoare nu vor mai putea intra in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021, a anuntat Ministrul britanic de Interne. Masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din UE.

LIVIU PLESOIANU, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc numai daca Iohannis, Ciolacu si ceilalti lideri vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna

Liviu Plesoianu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca alegerile parlamentare vor avea loc in data de 6 decembrie numai daca nu doar Iohannis, ci si Ciolacu si ceilalti lideri de partide parlamentare vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )