Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dr. Virgil Musta: Foarte multa lume nu mai e dispusa sa respecte regulile de siguranta sanitara, ceea ce e un mare risc pentru extinderea pandemiei de coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Dr. Virgil Musta: Foarte multa lume nu mai e dispusa sa respecte regulile de siguranta sanitara, ceea ce e un mare risc pentru extinderea pandemiei de coronavirus (VIDEO)

Dr. Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara considera ca foarte multa lume nu mai este dispusa sa respecte regulile de siguranta sanitara, ceea ce este un. continuă pe B1

Scenariu-soc despre transmiterea COVID-19. Dr. Virgil Musta, despre cum te poti infecta din aer

Scenariu-soc in legatura cu transmiterea noului coronavirus. Specialistii spun ca exista riscul de contaminare de la aerul conditionat, mai ales in incaperile unde sunt multe persoane. Virgil Musta, medic la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit marti dimineata la Antena 3 despre acest scenariu.

Avertismentul medicului Virgil Musta: Ne-am intors de unde am plecat. Riscam din nou carantina

Dr. Virgil Musta, medic primar de boli infectioase, sef de sectie si coordonator COVID la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, afirma ca, putem duce o viata cat mai aproape de cea pe care o aveam inainte de pandemie daca intelegem sa respectam regulile anti-COVID-19. Numarul mare de cazuri diagnosticate in ultima perioada in intreaga tara arata ca nu prea ne pasa de aceste reguli. Si asta ne va costa.

Virgil Musta, scenariu surprinzator despre transmiterea noului coronavirus: Exista riscul de contaminare de la aer conditionat. Cred ca aici este cheia

Virgil Musta a declarat ca cea mai intensa transmitere este atunci cand o persoana se afla o distanta de sub un metru de o persoana contaminata, cu atat mai mult daca persoana tuseste sau stranuta.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )