Libnet.ro
UNICEF

08:17

Virgil Popescu a criticat din nou E.ON si ENGIE, din cauza ca refuza sa reduca preturile: Nu putem sa ramanem asa!

Hotnews Hotnews,
 Virgil Popescu a criticat din nou E.ON si ENGIE, din cauza ca refuza sa reduca preturile: Nu putem sa ramanem asa!

Ministrul Energiei Virgil Popescu a lansat miercuri noi critici la adresa marilor furnizori de gaze, ENGIE si E. ON, pe motiv ca nu vor sa reduca facturile catre consumatori, de la 1 iulie cand se liberalizeaza piata, in conditiile in care pretul la producatori este foarte scazut, anuntandu-se preturi mici chiar si in iarna. De cateva saptamani incoace, ministrul face constant declaratii dure la adresa acestor furnizori, insa acestia insista sa mentina preturile ridicate. continuă pe Hotnews

Virgil Popescu: Furnizorii de gaze sunt aroganti. Preturile trebuiau sa scada cu 10 - 15%. Situatia nu va ramane asa

Ministerul Economiei, Virgil Popescu, a adus miercuri o serie de acuzatii furnizorilor de gaze naturale care nu vor sa scada preturile de la 1 iulie, sugerand ca sunt aroganti si ca situatia nu va ramane asa.

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata. Virgil Popescu, ministrul Economiei: Suntem ingrijorati de ceea ce se intampla

In Romania se pune problema unei noi etape de relaxare: dupa deschiderea teraselor, se asteapta si deschiderea restaurantelor. Virgil Popescu, ministrul Economiei, a vorbit pe marginea acestui subiect marti.

Masurile de relaxare de la 1 iulie ar putea fi amanate. Anuntul ministrului Virgil Popescu

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat marti seara, referitor a deschiderea restaurantelor la 1 iulie, ca, daca cresterea numarului de cazuri se mentine, nu vom avea verde de la Ministerul Sanatatii si va trebui sa se mai astepte. Nu este imbucurator ce s-a intamplat saptamana trecuta, cazurile s-au inmultit, au trecut de 300, a afirmat ministrul, facand apel la romani sa respecte regulile pentru a avea o noua etapa de relaxare.

Accesul turistilor in Dubai va fi permis din nou incepand cu 7 iulie

Accesul turistilor va fi permis din nou in Dubai incepand cu 7 iulie, a informat centrul media din acest oras-stat, dupa mai bine de trei luni de carantina pentru a stopa raspandirea epidemiei de COVID-19, transmite AFP, citata de Agerpres. Citand Comitetul suprem pentru gestionarea crizelor si a dezastrelor, centrul a oferit o lista de protocoale pe care calatorii trebuie sa le respecte pentru a li se permite accesul in emirat. Turistii vor trebui sa prezinte un test negativ pentru noul coronavirus efectuat cu mai putin de 96 de ore inainte sau sa se supuna unui test pe aeroportul din Dubai. Persoanele testate pozitiv vor trebui sa se supuna unei perioade de carantina de 14 zile.

Virgil Popescu, despre redeschiderea restaurantelor: Cred ca e momentul sa ne linistim un pic si sa respectam regulile

Cresterea numarului de cazuri de coronavirus din ultima perioada ar fi motivul pentru care Guvernul ar putea sa nu adopte masura redeschiderii restaurantelor de la 1 iulie. La finalul acestei saptamani se va lua o decizie in acest sens.

Coronavirus: Israelul foloseste din nou tehnologia de monitorizare a serviciilor secrete, dupa inmultirea cazurilor de COVID-19

Guvernul israelian a aprobat miercuri, pentru a doua oara in acest an, folosirea tehnologiei serviciilor secrete pentru a monitoriza pacientii cu COVID-19, dupa ce aceasta a mai fost utilizata din martie si pana la inceputul acestei luni, relateaza agentia EFE.

Coronavirus. Sefa Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava s-a vindecat de Covid-19 din nou

Sefa Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului de UrgentaSfantul Ioan celNou din Suceava, Monica Terteliu, s-a vindecat pentru a doua oara de noulcoronavirus de tip Sars-CoV-2, care a.

Imagini-soc. Lideri PNL surprinsi din nou in timp ce incalca regulile din pandemie

Liderii PNL din judetul Timis par ca au uitat de pandemie si de distantarea sociala. Acestia au jucat fotbal cu public in tribune, la inaugurarea stadionului din comuna Liebling, aflata la aproximativ 30 de kilometri de Timisoara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )