Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIRGIL POPESCU, DEPUTAT: Legea care taxeaza companiile din energie, atentat la securitatea energetica a tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU, DEPUTAT: Legea care taxeaza companiile din energie, atentat la securitatea energetica a tarii

Ovidiu Demetrescu, consultant in energie: Daca sirul schimbarilor legislative in sectorul energetic va fi constant, singura constanta va fi schimbarea Ordonanta de urgenta 114/2018, prin care Guvernul a impus, printre altele, si companiilor din sectorul energiei o taxa suplimentara de 2% din cifra de afaceri, precum si plafonarea pretului energiei reprezinta un pericol pentru firmele din domeniu, care vor fi, astfel, puse in cap, atrage atentia Virgil Popescu, vicepresedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Legea care a tensionat relatia PSD-UDMR si a dus la demisia unui ministru al Educatiei, promulgata de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea ordonantei de urgenta de modificare a legii educatiei, care elimina obligativitatea ca profesorii care predau limba romana care la clasele minoritatilor nationale sa aiba studii superioare de specialitate.

Iohannis contesta la CCR legea care le da puteri sporite politistilor. Printre prevederile criticate: legitimarea pe motive verosimile si folosirea dispozitivelor cu electrosocuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice.

HOROSCOP. Zodiile care vor suferi din iubire in 2019. Se anuntalacrimi si durere

Anul 2019 nu aduce nimic bun in iubire pentru aceste trei zodii. Se anunta durere si lacrimi. HOROSCOP GEMENI- A venit momentul sa renunti la relatiile care iti fac rau. Relatiile obsesive, in care te.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )