Libnet.ro
UNICEF

09:31

VIRGIL POPESCU: OUG privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU: OUG privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor maxim de 800. 000 de euro, a scris, vineri, pe Facebook, ministrul Energiei, care anterior a detinut intregul portofoliu al Economiei, Mediului de Afaceri si Turismului. continuă pe Ziarul Bursa

VIRGIL POPESCU: OUG privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor maxim de 800. 000 de euro, a scris, astazi, pe Facebook, ministrul Energiei, care anterior a detinut intregul portofoliu al Economiei, Mediului de Afaceri si Turismului.

OUG privind sprijinul pentru HoReCa, publicata in Monitorul Oficial. Virgil Popescu: Valoarea maxima a ajutorului de stat ce poate fi acordata unui beneficiar este de 800.000 de eurointreprindere

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul acordat sectoruluo HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial. Urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor de stat de aproximativ 800. 000 de euro,.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, la RFI: Eu nu am primit pana acum nicio notificare de la furnizorul de energie electrica Termenul de optare pentru alt tip de contract poate fi eventual prelungit

Ministerul Energiei ar putea decide dupa 15 ianuarie daca va interveni prin OUG, pentru a prelungi perioada in care populatia poate alege un contract de energie electrica pe piata concurentiala. Anuntul a fost facut la RFI de ministrul Energiei, Virgil Popescu, in conditiile in care piata se liberalizeaza de vineri, 1 ianuarie, iar multa lume nu a fost informata din timp si prin urmare nu stie ce are de facut.

Mai multi artisti independenti cer primarului Nicusor Dan sa ii includa in schema de ajutor pentru sectorul cultural

Mai multi artisti independenti cer primarului Nicusor Dan, printr-o petitie publicata de MUZE - Asociatia pentru Teatru, Film, Muzica si Dans, sa ii includa in schema de ajutor pentru sectorul cultural.

Stelian Ion, despre OUG privind completele de 3 judecatori: Nu poti sta cu mainile in san cand ai un incendiu in casa pentru ca doctorul ti-a prescris sa nu te dai jos din pat

Noul ministru al Justitiei, Stelian Ion, afirma ca nu exista probleme de constitutionalitate in ceea ce priveste ordonanta de urgenta privind completele de 3 judecatori, adoptata in urma cu o zi de Guvern.

Virgil Musta, avertisment in 2021 pentru toti romanii. Ce spune despre o noua pandemie

Virgil Musta a facut un avertisment in 2021 pentru toti romanii. Ce spune celebrul medic de la Timisoara despre o noua pandemie, cititi in articolul de mai jos. Virgil Musta, declartii socante despre o noua pandemie Virgil Musta, avertisment cutremurator in 2021 pentru toti romanii, despre o noua pandemie. Virgil Musta, unul dintre cei mai .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )