Libnet.ro
UNICEF

08:15

Virgil Popescu: Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda trebuie construite cu parteneri din UE si NATO

B1 B1,
Virgil Popescu: Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda trebuie construite cu parteneri din UE si NATO

Ministrul Economiei Virgil Popescu a afirmat, joi, ca Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda trebuie sa fie realizate cu parteneri din Uniunea Europeana si NATO. Virgil Popescu: Am stat timp de sapte ani inchisi . continuă pe B1

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI SI ENERGIEI: Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate

Ministrul spune ca este nevoie de o alta majoritate in Parlament pentru modificarea Legii Offshore *Virgil Popescu: Cu certitudine pretul gazelor va fi mai mic in iarna lui 2020 decat in iarna lui 2019 *Romgaz si-a majorat productia cu 10%, mai spune ministrul Economiei si Energiei Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate pentru Guvernul Romaniei, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, intr-o interventie telefonica la Digi24. Popescu a mai spus, printre altele, ca pretul gazelor in iarna lui 2020 va fi mai mic decat in iarna lui 2019, precum si ca Romgaz si-a majorat productia cu 10% in ultima perioada.

Virgil Popescu: Constructia conductei submarine de gaz din Marea Neagra nu va afecta plajele

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat joi ca plajele de pe litoralul romanesc nu vor fi afectate de constructia conductei submarine de gaz din Marea Neagra.

Virgil Popescu: Chinezii ne-au tinut inchisi 7 ani intr-un asa-zis acord pentru constructia reactoarelor nucleare 3 si 4

Ministrul Economiei Virgil Popescu a afirmat ca Romania a fost captiva prea mult timp intr-un asa-zis acord cu o companie chineza, iar reactoarele nucleare 3 si 4 trebuie sa fie realizate cu parteneri din Uniunea Europeana si NATO.

VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman.

Virgil Popescu: Gazele vor fi mai ieftine in iarna care vine decat in cea care a trecut

Pretul gazelor din iarna lui 2020 va fi mai mic decat pretul din iarna 2019, a anuntat marti ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Ce se va intampla cu pretul gazelor la iarna. Anuntul facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu

Pretul gazelor din iarna acestui an va fi mai mic decat cel din 2019 atat pentru consumatorul casnic, cat si pentru consumatorul industrial, anunta ministrul Economiei.

Alimentul care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia romanilor. Din pacate, putini il consuma

Vrem sa slabim, dar asta nu inseamna ca taiem totul din meniu. Cheia succesului este sa mancam echilibrat. Ce alimente nu trebuie sa ne lipseasca din camara si frigider in orice perioada a anului? Cheia succesului, alimentatia sanatoasa. Elementul care nu trebuie sa lipseasca din rutina alimentara O alimentatie echilibrata contine cereale, produse congelate, fructe, .

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )