Libnet.ro
UNICEF

22:45

Virusolog italian, despre al doilea val al pandemiei: Toamna noastra va fi cum este acum in abatoarele germane

Adevărul Adevărul,
Virusolog italian, despre al doilea val al pandemiei: Toamna noastra va fi cum este acum in abatoarele germane

Un virusolog italian a declarat pentru presa din Italia ca noul coronavirus nu poate disparea precum SARS intr-o vara, si ca focare epidemice pot fi starnite in toamna in acelasi fel ca la abatoarele din Germania in prezent. continuă pe Adevărul

Coronavirus Italia: Medicii avertizeaza cu privire la pericolul unui al doilea val al pandemiei ingrijorari legate de nerespectarea distantarii sociale

Autoritatile italiene responsabile de sanatatea publica au lansat un avertisment cu privire la pericolul unui al doilea val al pandemiei in tara fiind ingrijorate de sentimentul general de relaxare din randul populatiei si nerespectarea regulilor de distantare sociala, relateaza AFP.

Coronavirus: Medicii britanici ii avertizeaza pe politicieni despre al doilea val de COVID-19

Medici britanici de varf avertizeaza partidele politice din Regatul Unit ca este probabila aparitia de focare locale de coronavirus, iar al doilea val al epidemiei este un risc real.

Marea Britanie se pregateste pentru al doilea val de coronavirus

Mai multi medici britanici de prim-plan avertizeaza astazi, intr-o scrisoare deschisa, cu privire la o reaparitie a epidemiei noului coronavirus SARS-Cov-2 si a riscului real al unui al doilea val al epidemiei covid-19 in Regatul Unit.

Coronavirus: Coreea de Sud se afla in mijlocul unui al doilea val al infectiilor

Autoritatile responsabile de sanatatea publica din Coreea de Sud au afirmat pentru prima oara luni ca se afla in mijlocul unui al doilea val al infectiilor cu noul coronavirus in jurul capitalei Seul, relateaza Reuters.

Expertii in sanatate din Franta avertizeaza: Este extrem de probabil sa apara un al doilea val de COVID-19

Majoritatea statelor lumii au relaxat masurile dure aplicate in contextul pandemiei de coronavirus. Incertitudinea planeaza la nivel global, iar discursul politic se concentreaza din ce in ce mai mult pe.

Coreea de Sud se confrunta cu al doilea val de coronavirus

Autoritatile sanitare din Coreea de Sud au anuntat pentru prima data ca se confrunta cu al doilea v.

Cele mai proaste vesti despre noul val de relaxare! Anuntul facut de 2 ministri

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata dupa 1 iulie, este anuntul ministrului Economiei in contextul cresterii numarului de imbolnaviri. Virgil Popescu a declarat ca o noua relaxare a restrictiilor ar putea sa nu aiba unda verde. Ministrul Sanatatii a recunoscut si el ca am putea vorbi despre o amanare a relaxarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )