Libnet.ro
UNICEF

01:05

Visa Waiver. Anuntul lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump

Antena3 Antena3,
Visa Waiver. Anuntul lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, au adoptat marti o declaratie comuna in care Statele Unite ale Americii isi reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump: Am adoptat o declaratie comuna pentru progresul parteneriatului strategic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa sustinuta dupa intalnirea de la Casa Alba cu Donald Trump, ca a semnat alaturi de omologul sau american o declaratie comuna privind.

Klaus Iohannis, replica ironica pentru Viorica Dancila: Simpatica doamna premier, trebuie sa mai studieze un pic arhitectura statului

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump a avut o replica acida pentru Viorica Dancila care in cursul zilei de martia criticat modul unilateral ale presedintelui de a se raporta la parteneriatul.

Casa Alba: Trump sustine eforturile Romaniei pentru intrarea in programul Visa Waiver

Presedintia SUA a difuzat un comunicat referitor la discutiile purtate de presedintele Donald Trump si omologul sau roman Klaus Iohannis cu ocazia intalnirii avute marti la Casa Alba.

Corespondenta din SUA. Ce contine declaratia comuna a presedintilor Donald Trump si Klaus Iohannis

Presedintii Donald Trump si Klaus Iohannis au semnat impreuna o declaratie comuna in care au vorbit de intarirea Parteneriatului Strategic, opozitia la Nord Stream 2, precum si pasii facuti pentru primirea Romaniei in Visa Waiver.

Corespondenta din SUA. Trump sprijina eliminarea vizelor pentru romani. Sustinem Romania pentru a fi eligibila pentru Visa Waiver

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine Romania pentru a deveni eligibila pentru Programul Visa Waiver, adica eliminarea vizelor pentru romani, potrivit unui comunicat al Casei Albe.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa intalnirea cu Donald Trump: Am discutat despre cresterea prezentei militare americane in Romania

Klaus Iohannis a discutat cu Donald Trump despre importanta cresterii prezentei militare americane in Romania iar liderul de la Casa Alba s-a aratat foarte deschis, a declarat marti, la Wahington, presedintele Iohannis, care a aratat ca o alta tema a discutiei a fost legata de legislatia off-shore privind gazele din Marea Neagra.

Donald Trump, la intalnirea cu Klaus Iohannis: Mi-ar placea sa vizitez Romania

Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, ca i-ar placea sa viziteze Romania. Este o onoare sa fiu aici cu presedintele Romaniei, car.

Adevarul Live. Culisele vizitei lui Klaus Iohannis la Casa Alba

Remus Stefureac, fost consilier al ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, a vorbit, la Adevarul Live, despre scopul vizitei presedintelui Klaus Iohannis la Casa Alba. De asemenea, Stefureac a vorbit despre principalele teme care ar urma sa fie abordate la intalnirea Trump-Iohannis.

Klaus Iohannis si Donald Trump au facut schimb de cadouri

Presedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marti, cadou omologului sau roman, Klaus Iohannis, o sapca inscriptionata cu mesajul Make Romania great again. Schimbul de cadouri a avut loc la intalnirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )