Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viscolul inchide pentru luni toate scolile din Vrancea

Adevărul Adevărul,
Viscolul inchide pentru luni toate scolile din Vrancea

Decizia a fost luata de conducerea Inspectoratului Scolar Vrancea, dupa ce mai multe drumuri din judet sunt inchise din cauza troienelor. continuă pe Adevărul

Viscolul aduce o zi de vacanta pentru elevii din Ialomita. Luni, toate scolile vor fi inchise

Din cauza vremii nefavorabile toate scolile din Ialomita vor fi inchise luni, 18 ianuarie a. c. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita. Masuri similare au fost adoptate in Bucuresti, Calarasi si Ilfov.

Viscolul a adus o scurta vacanta elevilor. Scolile din judet vor fi inchise, cu exceptia celor din municipiul Constanta, Mangalia si Medgidia

Scolile din mai multe judete vor fi inchise luni, 18 ianuarie. Decizia a fost luata de autoritati intrucat multe drumuri sunt inchise.

Cursurile in scolile din Bucuresti si Ilfov, suspendate luni, din cauza vremii

Cursurile in scolile din Bucuresti si Ilfov, suspendate luni, din cauza vremii .

Viscolul inchide drumuri. Autostrada Soarelui, DN41, DN3 si DN4, blocate de zapezi

Din cauza viscolului puternic, traficul rutier a fost paralizat in judetul Calarasi. Duminica dimineata, incepand cu ora 08. 00, circulatia a fost inchisa pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti, dar si pe alte 3 drumuri nationale.

ISMB: Scolile din Capitala isi suspenda luni cursurile

Elevii din Capitala nu vor merge luni la scoala, a declarat, duminica, pentru Agerpres, seful Inspectoratului and Scolar al Municipiului Bucuresti, Ionel Florian Lixandru.

Elicopterul unui miliardar roman a aterizat de urgenta pe un camp din Vrancea

Elicopterul in care se afla miliardarul Dorinel Umbrarescu a aterizat de urgenta, vineri dimineata, pe un camp din zona satului Batinesti, comuna Tifesti, din judetul Vrancea. Elicopterul a plecat de la Bacau,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )