Libnet.ro
UNICEF

17:00

Visul gigantului chinez Alibaba - Sa extinda la nivel global cea mai mare zi de shopping din lume

Hotnews Hotnews,
 Visul gigantului chinez Alibaba - Sa extinda la nivel global cea mai mare zi de shopping din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China - 11 noiembrie - iar succesul uluitor se datoreaza Alibaba, companie care incepe sa extinda evenimentul in afara Chinei. Jack Ma, fondatorul Alibaba, vrea ca peste un deceniu compania sa devina cea mai mare platforma mondiala de cumparaturi, cu un total de peste doua miliarde de useri. Extinderea la nivel international a marii sarbatori de shopping este insa complicata din cauza ca pietele din afara Chinei sunt diferite ca model de afaceri. continuă pe Hotnews

Germania vrea un acord de comert liber la nivel global

Ministrul german al Economiei, Sigmar Gabriel, a cerut, sambata, reluarea negocierilor pentru un acord de comert liber la nivel global, care sunt blocate de mult timp, avertizand ca proliferarea acordurilor bilaterale poate conduce la aparitia unor standarde si reguli variate, transmite Reuters.

Bursele scad puternic la nivel global, pretul petrolului american a coborat cu peste 4%

Bursele scad puternic la nivel international iar cotatia titeiului american a coborat cu peste 4% dupa ce rezultatele preliminare ale alegerilor prezidentiale din Statele Unite sugereaza ca Donald Trump este pe cale sa ajunga la Casa Alba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )