Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vivaldi, Unicredit: Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata crestere economica din regiune

Hotnews Hotnews,
 Vivaldi, Unicredit: Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata crestere economica din regiune

Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata rata a cresterii economice din regiune, ceea ce face ca investitiile sa poata fi considerate atractive, a declarat Carlo Vivaldi, seful operatiunilor Unicredit din Europa Centrala si de Est in cadrul conferintei Euromoney, desfasurate in Viena. In genere, tara noastra a fost apreciata de vorbitorii straini prezenti la conferinta ca avand un mediu economic stabil si atractiv pentru investitori. continuă pe Hotnews

Romania este intre primele sapte tari implicate in actiunile NATO

Romania face parte din grupul celor sapte tari considerate cele mai implicate in actiunile NATO, releva un comunicat al Comandamentului Aliat pentru Transformare.

Jurgen Gerdes, DHL: Livrarile cu drone - parte din viitorul transportului aerian de marfa

Livrarile cu drone vor reprezenta o parte din viitorul transportului aerian de marfa, iar un eventual boom al acestui sector, peste doi ani, este posibil, ne-a declarat Jurgen Gerdes, membru al board-ului diviziei Post - eCommerce - Parcel din cadrul Deutsche Post DHL Group, cea mai mare companie de logistica la nivel mondial.

Pavel Filip va cere astazi votul de incredere al Parlamentului. Cine face parte din viitorul Cabinet de ministri

Candidatul la functia de prim-ministru al Republicii Moldova, Pavel Filip, urmeaza sa ceara astazi, 20 ianuarie, votul de incredere al deputatilor. Acesta a depus in prima parte a zilei cererea prin care solicita Parlamentului sa se convoace intr-o sedinta speciala, iar Biroul permanent al Legislativului a acceptat-o. Totodata, parlamentarii au publicat componenta Cabinetului de ministri a viitorului guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )