Libnet.ro
UNICEF

10:16

Vivo X5 Max, cel mai subtire telefon din lume, a fost lansat oficial

Playtech Playtech,
Vivo X5 Max, cel mai subtire telefon din lume, a fost lansat oficial

Compania chinezeasca a lansat oficial Vivo X5 Max, cel mai subtire smartphone din lume, acesta urmand sa apara in magazine in data de 22 decembrie. Gionee Elife S5. 1 a fost detronat de Oppo R5, iar acum este randul acestuia sa fie detronat la randul sau de catre Vivo X5 Max, smartphone-ul care detine acum titlul de cel mai subtire telefon din lume. Telefonul producatorului chinezesc a aparut foarte des in ultimul timp in diverse poze pe internet tocmai din cauza []. continuă pe Playtech

VIDEO Jose Mujica, cel mai sarac presedinte din lume, i-a dat bani unui cersetor in timpul unui interviu televizat

Presedintele Uruguayului, Jose Mujica, prezentat adesea drept cel mai sarac presedinte din lume, a dat bani unui barbat sarac in timpul unui interviu televizat.

Cea mai scumpa bricheta din lume, vanduta cu 500.000 de euro la Paris (VIDEO)

Cea mai scumpa bricheta din lume a fost vanduta la Paris, cu 500. 000 de euro. Cel care a cumparat-o este un miliardar din Hong Kong, colectionar al obiectelor firmei Dupont. Bricheta a fost facuta din aur masiv.

Cea mai mare trufa din lume, vanduta cu peste 61.000 de dolari

Cea mai mare trufa din lume a fost vanduta pentru 61. 250 de dolari la o licitatie care a avut loc la New York, informeaza Mediafax.

Importurile Germaniei, in cel mai important declin din ultimii doi ani

Importurile Germaniei au inregistrat, in octombrie, cel mai important declin din ultimii doi ani, dupa un avans puternic in luna anterioara, insa analistii sunt in continuare optimisti in privinta perspectivelor celei mai mari economii din Europa.

Inegalitatile dintre saraci si bogati, la CEL MAI RIDICAT nivel din ultimii 30 de ani

Inegalitatea veniturilor dintre saraci si bogati, in cele 34 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare OECD), a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani iar acest lucru.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului.

Pretul petrolului Brent, la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat astazi la 67,35 dolari/baril, cel mai scazut nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce diverse banci si-au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru 2015, informeaza Bloomberg.

Pretul petrolului Brent a coborat la cel mai scazut nivel din octombrie 2009

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a coborat luni la 67,35 de dolari pe baril, cel mai jos nivel din octombrie 2009 pana in prezent, dupa ce mai multe banci au redus prognoza de crestere a pretului petrolului pentru anul viitor, transmite.

Cel care a fost cel mai sarac presedinte din lume a dat 100 de pesos unui cersetor

Cel mai sarac presedinte din lume, Jose Mujica, ce a condus Uruguayul pana anul acesta, este recunoscut pentru stilul sau de viata spartan si pentru faptul ca-si dona aproape tot salariul organizatiilor caritabile. De curand, fostul lider i-a dat o bancnota de 100 de pesos unui barbat ce ii ceruse o moneda.

Cel mai sarac presedinte din lume a dat 100 de pesos unui cersetor

Cel mai sarac presedinte din lume, Jose Mujica, ce va conduce Uruguayul pana in martie 2015, este recunoscut pentru stilul sau de viata spartan si pentru faptul ca-si doneaza aproape tot salariul organizatiilor caritabile. De curand, liderul i-a dat o bancnota de 100 de pesos unui barbat ce ii ceruse o moneda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )