Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vivo ar putea reduce la absurd cursa pentru cel mai subtire smartphone

Playtech Playtech,
Vivo ar putea reduce la absurd cursa pentru cel mai subtire smartphone

O noua imagine postata online zilele trecute de cei de la Vivo stabileste intr-un mod indirect noul lider global la categoria cel mai subtire smartphone. Desi am facut multe referinte in trecut la absurditatea competitiei pentru cel mai subtire smartphone, in continuare mi se se pare incredibil faptul ca, in loc sa fie create telefoane cu baterii mai mari, sunt realizate multe telefoane absurd de subtiri cu baterii mai mici. Acest detaliu de fond conteaza mai putin cand exista companii []. continuă pe Playtech

Dedeman cumpara cu 16 mil. de euro un teren de 50.000 mp langa IKEA pentru cel mai mare magazin de bricolaj din Romania

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinuta de catre antreprenorii romani Dragos si Adrian Paval, pregateste una dintre cele mai importante mutari pe piata de bricolaj, atacand zona nordul Bucurestiului, una dintre cele.

Cel mai important turneu de sport electronic din Romania, in weekend la Bucuresti. Peste 25.000 de oameni sunt asteptati la DreamHack Masters la Sala Polivalenta

DreamHack Masters Bucharest 2014, cel mai important turneu de sport electronic din tara noastra, va avea loc timp de trei zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie, in Bucuresti la sala Polivalenta. La turneu vor lua parte cei mai buni jucatori profesionisti din tara si din strainatate si vor lupta pentru premii in valoare totala de 120. 000 de dolari, iar organizatorii se asteapta la peste 25. 000 de participanti care vor putea urmari, printre altele, semifinalele si finalele competitiei DotA2 Champions League.

Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producatorilor se lauda cu astfel de dispozitive, iar noi vom incerca sa va ajutam sa alegeti cel mai bun televizor 4K. Televizoarele 4K au o rezolutie standard de 38402160, de patru ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD. Aceasta rezolutie ridicata asigura o claritate foarte mare a imaginii si utilizatorii se pot bucura de continut spectaculos. Totusi, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil [].

League of Legends este cel mai popular MMORPG, dar World of Warcraft nu e departe

Pentru multi dintre noi, ideea de MMORPG este sinonima cu World of Warcraft, dar popularitatea sa a fost depasita de mult de League of Legends. Un nou studiu ne ofera o imagine de ansamblu asupra situatiei din piata de MMORPG-uri. Acestea din urma sunt jocuri multiplayer care se joaca exclusiv online si au caractere similare cu RPG-urile clasice. Cei de la Superdata au concluzionat printr-o analiza realizata pentru cei de la Polygon ca cel mai popular Mass Multiplayer Online Role [].

Doua cutremure s-au produs in judetul Caras-Severin: Cel mai mare a avut magnitudinea 4,8

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea avand magnitudinea de 4,8, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Doua cutremure s-au produs in Caras-Severin. Cel mai mare a avut 4,8 grade pe Richter

Doua cutremure s-au produs, in noaptea de vineri spre sambata, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, informeaza Institutul National pentru.

Doua cutremure au zguduit noaptea trecuta judetul Caras-Severin. Cel mai mare, de 4,8 grade pe scara Richter

Doua cutremure s-au produs, noaptea trecuta, in judetul Caras-Severin, cel mai mare dintre acestea, ca magnitudine, avand 4,8 grade pe scara Richter, anunta Institutului National pentru Fizica Pamantului, potrivit Mediafax.

Cel mai bun Smart TV care este televizorul inteligent potrivit pentru tine

Cum alegi cel mai bun Smart TV? E o intrebare dificila. Noi am analizat mai multe criterii si ne-am gandit sa va prezentam lista noastra cu noua dintre cele mai bune Smart TV-uri pe care le puteti cumpara acum. Un televizor inteligent ar trebui sa fie capabil sa satisfaca cerintele oricarui consumator, atat din punct de vedere al dimensiunii si design-ului, cat si al functionalitatii. Piata televizoarelor inteligente in tara noastra, desi in continua crestere, inca mai ascunde un potential [].

Un gol marcat de Hagi intr-un meci cu AS Monaco, aproape de a fi desemnat cel mai frumos din istoria UEFA (VIDEO)

Un gol marcat de Gica Hagi are toate sansele sa fie declarat cel mai frumos din istoria UEFA. Forul european a inceput o ancheta pe internet pentru a afla care sunt cele mai spectaculoase 10 goluri inscrise in.

Piata tamplariei PVC, zguduita de lipsa reabilitarii termice. Gealan: 2014 este cel mai slab an de pana acum. Vor urma insolvente, nu stim cand se va incheia declinul

Desi exista in piata constructiilor semnale de revenire, inca sunt sectoare in piata care sufera. Iar unul dintre acestea este cel al producatorilor de tamplarie PVC, o piata care in acest an va atinge cel mai scazut nivel de la declansarea crizei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )