Libnet.ro
UNICEF

21:00

Viza SUA: Tot ce trebuie sa stie romanii care vor sa ajunga in State

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viza SUA: Tot ce trebuie sa stie romanii care vor sa ajunga in State

Daca ti-ai planificat o vacanta in SUA sau trebuie sa pleci peste Ocean cu jobul, atunci e musai sa faci un drum pana la Ambasada SUA in Romania pentru a solicita o viza de SUA. Atentie, insa, obtinerea vizei SUA nu garanteaza intrarea in Statele. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii care se muta din tara risca amenzi intre 50 si 100 de lei, daca nu anunta Fiscul

Romanii care vor pleca din tara, dupa 1 ianuarie 2018, vor trebui sa completeze un chestionar. in caz contrar, ei ar putea risca amenzi intre 50 si 100 de lei, anunta Ministerul Finantelor.

Cum sunt pacaliti romanii care fac teste de sanatate gratuite

O noua metoda de a insela oamenii pune politia pe jar. Setul de analize gratuite atrage tot mai multi bucuresteni. Excrocii le promit oamenilor teste cu aparate medicale performante, dupa.

Ce amenzi risca romanii care pleaca in strainatate fara sa anunte Fiscul

Ministerul Finantelor anunta ca toti cetatenii romani care pleaca in strainatate trebuie sa completeze un chestionar, in caz contrar urmand sa fie amendati. Astfel, cei care.

Spania: Parchetul cere convocarea tuturor primarilor care vor sa organizeze referendumul pentru independenta Cataloniei si cere arestarea celor care nu se prezinta

Parchetul general din Spania a ordonat miercuri procurorilor din Catalonia sa-i convoace la audieri pe primarii localitatilor care doresc sa organizeze referendumul de autodeterminare din 1 octombrie si sa-i aresteze daca nu se prezinta, scrie AFP.

Cele trei zodii care vor suferi mult in toamna aceasta

Toamna a inceput deja cu o serie de probleme pentru cativa dintre nativii zodiacului. Viata a luat o turnura neasteptata, ceea ce i-a surprins. Din nefericire, lucrurile nu vor sta tocmai bine.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )