Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vizita extrem de importanta pentru Romania si intrarea in Schengen. Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Angela Merkel

Antena3 Antena3,
Vizita extrem de importanta pentru Romania si intrarea in Schengen. Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Angela Merkel

Klaus Iohannis va avea doua intalniri importante astazi in Germania cu presedintele Joachim Gauck si cu Angela Merkel. Ceremonia primirii oficiale va avea loc la Palatul Bellevue din Berlin, la ora 13. continuă pe Antena3

Comisia Europeana: Combaterea coruptiei si a fraudei din achizitiile publice ramane o provocare pentru Romania. Absorbtia fondurilor UE, afectata de aplicarea deficitara a reglementarilor in achizitii

Combaterea coruptiei si a fraudei din achizitiile publice ramane o provocare pentru Romania, iar aplicarea defiictara a legislatiei in domeniu conduce la corectii financiare mari si la o absorbtie scazuta a fondurilor europene, arata Comisia Europeana, in Raportul de tara 2015 pentru Romania, emis joi. Oficialii de la Bruxelles atrag atentia si asupra intarzierii constituirii unei liste de proiecte care sa fie finantate cu fonduri UE in cadrul financiar 2014-2020.

Comisia Europeana demareaza procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania

Comisia Europeana CE) a decis sa demareze procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania si Portugalia, a anuntat, miercuri, Comisia Europeana, conform Agerpres.

CE, procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania

Comisia Europeana CE) a decis astazi sa demareze procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania si Portugalia, doua dintre cele 16 tari identificate, in noiembrie, ca inregistreaza dezechilibre economice, potrivit unui comunicat al CE.

Ponta: Categoria tarilor in dezechilibru, decisa de CE pentru Romania, este onoranta

ACTUALIZARE 13:36 Pop, catre Comisarul European Dombrovskis: FMI si Banca Europeana sunt consultative si nu pot dicta politicile economice ale unui stat suveran Ministrul delegat pentru Dialog Social, Livu Pop, ii solicita comisarului european Valdis Dombrovskis, vicepresedinte al Comisiei Europene, responsabil cu moneda Euro si Dialog Social, sa organizeze o comisie de dialog social cu reprezentantii tarilor incluse in procedura de dezechilibru macroeconomic si abia apoi sa se pronunte cu privire la situatia Romaniei.

Comisia Europeana deschide procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania

Pierre Moscovici, comisarul european esponsabil pentru afaceri economice si monetare, impozitare si vami a detaliat deciziile luate de Comisia Europeana miercuri, 25 februarie, intre care includerea Romaniei in procedura de dezechilibru macroeconomic, unul din motive fiind decizia de a renunta in acest an la programul de asistenta financiara externa. Romania este inclusa in categoria dezechilibre macroeconomice care necesita monitorizare si actiuni la nivel de politici. Alte 15 tari europene se afla in prezent sub aceasta procedura. Moscovici si Valdis Dombrovskis, vicepresedinte al Comisiei Europene, responsabil cu moneda Euro si Dialog Social au sustinut o conferinta de presa legata de performanta reformelor structurale in statele membre ale Uniunii Europene Semestrul european 2015).

Vesti proaste pentru Romania! Se mentine pe ultimul loc in indicele european al economiei si societatii digitale

Romania se mentine, in pofida unei conexiuni rapide la internet si a ratei de penetrare relativ ridicate, pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste progresele in directia unei economii si societati digitale,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )