Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vizita inopinata a ministrului Sanatatii la spitalul orasenesc Sinaia. Ce a decis Sorina Pintea

Adevărul Adevărul,
Vizita inopinata a ministrului Sanatatii la spitalul orasenesc Sinaia. Ce a decis Sorina Pintea

Ministrul Sorina Pintea a facut din nou o vizita inopinata la un spital din Prahova. De data aceasta a ajuns in miez de noapte la Spitalul Orasenesc Sinaia. Concluziile au fost cu totul altele decat cele de la Spitalul Judetean de Urgenta, unde vizita ministrului s-a lasat cu demisii ale directorilor. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea a facut o vizita inopinata la spitalul din Sinaia

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut ieri seara, o vizita inopinata la spitalul din Sinaia, spunand ca a avut parte de o supriza placuta. Vizita are loc in contextul in care tot ieri, ministrul a avut un schimb de replici cu presedintele Klaus Iohannis, care a carcterizat vizitele sale in spitale drept campanie de imagine.

Dupa ce presedintele Iohannis a acuzat-o ca a pornit o campanie de imagine prin spitalele din tara, Sorina Pintea face o vizita inopinata la spitalul din Sinaia

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a facut marti seara o vizita inopinata la spitalul din Sinaia, spunand ca a avut parte de o supriza placuta. Vizita are loc in contextul in care, tot marti, ministrul a avut un schimb de replici cu presedintele Klaus Iohannis, care a caracterizat vizitele sale in spitale drept campanie de imagine.

Iohannis, atacuri dure la adresa ministrului Sanatatii: de ce o acuza pe Sorina Pintea

Presedintele Klaus Iohannis a iesit cu un atac dur la adresa PSD si, in special, la adresa ministrului Sanatatii. Seful statului a reclamat reformele din sanatate, care bat pasul pe loc. ACTUALIZARE: Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Aceasta a declarat, intr-o interventie la Antena 3, ca [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )