Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vizita Papei la Blaj: 42.000 de pelerini vor avea acces pe Campia Libertatii / Detalii organizatorice

Hotnews Hotnews,
 Vizita Papei la Blaj: 42.000 de pelerini vor avea acces pe Campia Libertatii / Detalii organizatorice

000 de pelerini vor avea acces in 2 iunie pe Campia Libertatii din Blaj, unde Papa Francisc va oficia o liturghie si va beatifica sapte episcopi martiri greco-catolici. La intalnirea cu Suveranul Pontif sunt asteptati pelerini din intreaga tara, din SUA, Canada si din toata Europa, 700 de preoti si 400 de jurnalisti. Potrivit oficialitatilor, pe Campia Libertatii vor fi amplasate 26. 000 de scaune, iar pana acum pentru biletele distribuite gratuit s-au inscris 33. 000 de pelerini, scrie Alba 24. continuă pe Hotnews

Masuri extraordinare de securitate in tara pentru vizita Papei

Informatii legate de vizita Papei in Romania de la sfarsitul lunii mai. Vor fi masuri extraordinare de securitate in toate cele patru zile in care Papa se va afla la Bucuresti. E unul dintre cele mai.

Cum se pregateste la Iasi vizita Papei: Organizarea e cel putin la nivelul unui demnitar de talia presedintelui SUA

Vizita Papei Francisc la Iasi a fost discutata marti, 26 martie, in cadrul unei intalniri intre Petru Gherghel, episcopul catolic de Iasi, Preasfintitul Aurel Perca, episcopul auxiliar, Daniel Iacobut, organizatorul pe partea liturgica, Mihai Chirica, primarul Iasului, si Adrian Blajuta, purtatorul de cuvant al Episcopiei.

Andronescu: Elevii vor avea mai putine vacante

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat in exclusivitate in emisiunea News Magazine, de la Antena 3, ca elevii vor avea mai putine vacante. Doua schimbari am facut in patru luni si anume nou.

Noi detalii despre vizita Papei Francisc la Blaj: accesul pe Campia Libertatii, pe baza unor bilete gratuite distribuite in parohii si a documentului de identitate

Sfantul Scaun a comunicat luni, 25 martie 2019, noi detalii privind vizita Suveranului Pontif in Romania. Papa Francisc se va afla la Blaj in data de 2 iunie 2019.

CHIRICA DESPRE VIZITA PAPEI FRANCISC LA IASI: Masurile de securitate vor fi similare cu cele ale unei vizite a presedintelui SUA

Masurile de securitate luate in timpul vizitei Papei Francisc la Iasi, din 1 iunie, vor fi similare cu cele ale unei vizite a presedintelui Statelor Unite ale Americii, a anuntat primarul din Iasi, Mihai Chirica.

Tara in care numerele de inmatriculare vor avea emoticoane

Daca iti doresti un numar de inmatriculare cu totul deosebit te poti muta in Australia, si mai exact in orasul Queensland. De acum incolo masinile vor putea avea un emoticon alaturat numarului,.

Descopera spatiile de birouri ale viitorului. Ce sunt cladirile vii si ce impact vor avea in urmatoarele decenii

Felul in care construim va avea un impact puternic asupra viitorului intregii omeniri. Poluarea si cresterea emisiilor de carbon este asociata, de regula, cu doua ramuri importante de activitate, si anume industria si transporturile. Putine persoane.

Ministrul Comunicatiilor estimeaza ca romanii vor avea dobanzi mai mici la credite cu 1-1,5% dupa aplicarea OUG 114

Romanii ar putea avea dobanzi mai mici la credite, in medie cu 1-1,5%, dupa aplicarea OUG 114/2018, sustine ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )