Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vizita Papei Francisc in Romania va fi marcata de Banca Nationala. BNR pune in circulatie monede din aur

Antena3 Antena3,
Vizita Papei Francisc in Romania va fi marcata de Banca Nationala. BNR pune in circulatie monede din aur

Vizita Papei Francisc in Romania va fi marcata de Banca Nationala printr-o emisie numismatica. BNR pune in circulatie monede din aur si alama pentru colectionare, dar si una din alama cu valoarea de 50. continuă pe Antena3

BNR lanseaza monede din aur si alama pentru sarbatorirea vizitei Papei Francisc in Romania

Banca Nationala a Romaniei va lansa in circuitul numismatic, incepand cu data de 30 mai 2019, monede din aur si alama pentru colectionare si va pune in circulatie o moneda din alama, cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc in Romania.

Culisele vizitei Papei Francisc in Romania: au construit in doua saptamani ce faceau normal in patru luni

Apar detalii din vizita Papei Francisc in Romania, programata in doar cateva zile. Autoritatile s-au mobilizat ca la carte si nu doar cultele religioase au fost nevoite sa tina cont de toate. Papa Francisc va ajunge, in doar cateva zile, in Romania, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Suveranul Pontif va oficia o [] .

Vizita Papei in Romania: O linie electrica a fost trasa PRIN STANCA pentru alimentarea sanctuarului de la Sumuleu Ciuc

Papa Francisc va veni in Romania la finalul lunii mai, iar pentru slujba pe care Suveranul Pontif o va face la Sumuleu Ciuc, Electrica a construit o linie de medie tensiune in stanca, informeaza.

VIZITA PAPEI Puncte de informare la Bucuresti, Miercurea Ciuc, Iasi si Blaj

Comitetul interministerial care se ocupa de pregatirea vizitei Papei Francisc in tara noastra a anuntat ca au fost stabilite si urmeaza sa fie operationalizate punctele de indrumare si informare la Bucuresti, Miercurea Ciuc, Iasi si Blaj, dar si zonele de parcare, rutele de acces pentru participantii la slujbe si masuri necesare pentru riveranii din zonele aflate pe traseul de deplasare al Suveranului Pontif.

Reactii ostile ale unor calugari la vizita Papei in Romania: Ni-s cimitirele pline de eroi si bisericile pline de sfinti ucisi din dispozitiile institutiei pascale

Apropiata vizita a Suveranului Pontif in Romania nu este privita cu ochi buni de calugarii unei manastiri din judetul Neamt.

Reactii ostile ale unor calugari la vizita Papei in Romania: Ni-s cimitirele pline de eroi si bisericile pline de sfinti ucisi din dispozitiile institutiei papale

Apropiata vizita a Suveranului Pontif in Romania nu este privita cu ochi buni de calugarii unei manastiri din judetul Neamt.

Restrictii in Blaj in timpul vizitei Papei Francisc: strazi inchise si consum de alcool interzis. Unde vor putea parca pelerinii

Autoritatile locale din Blaj au impus restrictii de circulatie pentru timp de aproape 24 de ore in perioada vizitei Papei Francisc. De asemenea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )