Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vizita surpriza a presedintelui Barack Obama la Stonehenge

Antena3 Antena3,
Vizita surpriza a presedintelui Barack Obama la Stonehenge

Dupa o saptamana extrem de incarcata la nivel de politica externa, presedintele american Barack Obama a facut un ocol de pe ruta stabilita. Marine One unitate a marinei americane care il transpo. continuă pe Antena3

Barack Obama efectueaza o vizita in Estonia, in contextul actiunilor militare ilegale ale Rusiei in estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama efectueaza o vizita inEstonia, ajungand miercuri la Tallin pentru a marca angajamentulSUA alaturi de tarile baltice, relateazaAFP. Vizita lui Obama.

Un copil, dupa intalnirea cu Barack Obama: Cred ca vrea sa vanda inghetata

Cred ca vrea sa vanda inghetata, a conchis un elev despre presedintele american Barack Obama care a vizitat o scoala din Tara Galilor impreuna cu premierul britanic David Cameron, inaintea summitului NATO.

Barack Obama, dupa decapitarea unui alt jurnalist american: Statul Islamic nu poate intimida Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri, dupa ce a fost publicata filmarea cu decapitarea unui al doilea jurnalist american, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, noteaza AFP.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii.

Barack Obama: SUA nu se vor lasa intimidate de gruparea Statl Islamic

Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea jihadista Stat Islamic, a declarat presedintele american Barack Obama, dupa ce insurgentii islamisti au revendicat decapitarea unui al doilea jurnalist.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

VIDEO Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

Traian Basescu a discutat cu presedintele SUA, Barack Obama, la summitul NATO

Presedintele Romaniei Traian Basescu participa vineri la a doua zi a summituluiNATOdin Tara Galilor, avand ocazia sa discute cateva minute cu omologul sau american Barack Obama. O fotografie a fost.

Barack Obama spune ca NATO pastreaza usa Aliantei deschisa pentru Republica Moldova

NATOisi pastreaza usa deschisa pentru Republica Moldova si celelalte foste republici sovietice, a asigurat presedintele american Barack Obama. Liderul de la Casa Alba a asigurat, miercuri,.

SUMMIT NATO Traian Basescu, discutii cu Barack Obama, Angela Merkel si David Cameron - FOTO

Presedintele Traian Basescu a avut o discutie scurta cu presedintele american Barack Obama, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, precum si cu David Cameron, premierul Marii Brla Summit-ul NATO din Tara Galilor. stire in curs de actualizare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )