Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vizita-surpriza intr-o comuna din judetul Mures. Nimeni nu stia ca e in Romania, in paralel cu Papa Francisc FOTO

Antena3 Antena3,
Vizita-surpriza intr-o comuna din judetul Mures. Nimeni nu stia ca e in Romania, in paralel cu Papa Francisc FOTO

Printul Charles se afla intr-o vizita discreta in Romania. Vizita de suflet primita ieri la biroul nostru din Saschiz. ASR Charles, Print de Wales, a fost intampinat de catre colegii nostriBen. continuă pe Antena3

Primele imagini cu Papa Francisc la sosirea pe aeroportul din Targu Mures - FOTO

Antena 3 a prezentat primele imagini cu Suveranul Pontif in momentul cand a ajuns la pe Aeroportulu din Targu Mures. Suveranul Ponfit a fost nevoit sa isi schimbe planurile pentru vizita de la Sumuleu Ciuc.

Papa Francisc in Romania. Cum a fost primit Suveranul Pontif pe aeroportul din Targu Mures

Papa Francisc in Romania. Oamenii prezenti pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, atat civili, cat si autoritati sau forte de ordine, s-au aratat extrem de emotionati de scurta vizita efectuata pe.

Ovidiu din judetul Bihor petrecea ore intregi pe internet. Nimeni nu isi dadea seama ce facea de fapt barbatul, pana cand intr-o zi s-a aflat cruntul adevar. E un monstru cu chip de om!

Ovidiu din comuna bihoreana Viisoara petrecea ore intregi in fata calculatorului. Nimeni nu intelegea ce facea de fapt barbatul de 35 de ani, pana cand intr-o zi s-a aflat cruntul adevar. Individul.

intr-o comuna din Vaslui se traieste mai bine ca la oras - VIDEO

Intr-un colt de tara sufocat de saracie si somaj, exista o comuna unde se traieste mai bine ca la oras. Drumurile sunt asfaltate, parcurile pline de flori, scolile si gradinitele ultramoderne, iar.

Vremea rea a facut prapad in tara. Trei copii au fost gasiti morti dupa potopul din judetul Prahova

Vremea rea a facut prapad in tara. Ploile torentiale care au cazut in ultima vreme, in judetul Prahova, au inundat zeci de gospodarii, iar peste 100 de oameni au fost evacuati. Patru copii cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )