Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, si-a depus candidatura pentru presedintia USR

România Liberă România Liberă,
Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, si-a depus candidatura pentru presedintia USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat pe Facebook ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al USR . continuă pe România Liberă

Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, candideaza la presedintia USR. Cine sunt cei doi contracandidati

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler si-au depus candidaturile pentru functia de presedinte al USR, alegerile urmand sa aiba loc pe 28 octombrie la Poiana Brasov, a anuntat un comunicat al USR.

Vlad Alexandrescu candideaza pentru functia de presedinte al USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat, sambata, intr-o postare pe Facebook, ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al USR, decizia urmand sa fie luata la Congresul extraordinar al partidului din 28 octombrie, de la Brasov. El este cel de-al doilea candidat inscris in cursa pentru sefia USR, primul fiind deputatul Dan Barna.

Vlad Alexandrescu candideaza pentru functia de presedinte al USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al USR, decizia urmand sa fie luata la Congresul extraordinar al partidului din 28 octombrie, de la Brasov. El este cel de-al doilea candidat inscris in cursa pentru sefia USR, primul fiind deputatul Dan Barna.

Vlad Alexandrescu a anuntat ca si-a depus candidatura pentru pozitia de presedinte al USR

Vlad Alexandrescu a anuntat ieri ca si-a depus candidatura pentru pozitia de presedinte al Uniunii Salvati Romania USR), precizand ca isi doreste un partid unit, pregatit sa lupte pentru apararea democratiei constitutionale in Romania.

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia USR

Vlad Alexandrescu, Dan Barna si Cristian Seidler, parlamentari si vicepresedinti ai Uniunii Salvati Romania, sunt cei care si-au depus candidaturile pentru sefia partidului. Procesul de depunere a candidaturilor s-a incheiat sambata noapte, iar alegerile pentru functia de presedinte al USR vor avea loc pe 28 octombrie, la Poiana Brasov, intr-un congres extraordinar care a fost convocat dupa demisia lui Nicusor Dan, informeaza USR intr-un comunicat remis duminica.

Mircea Dumitru, fost ministru tehnocrat al Educatiei, a fost ales presedinte al Institutului International de Filosofie

Profesorul universitar Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, a fost ales in cursul acestei saptamani presedinte al International Institute of Philosophy Institutul International de Filosofie).

Se pregateste ASASINAREA unui fost ministru. Cat valoreaza capul omului politic

Europarlamentarul Victor Bostinarulanseaza o ipoteza socanta in urma denuntului-bomba facut de fostul ministru Gabriel Sandu la DNA. Bostinaru a declarat ca este posibil ca lui Sandu i s-ar putea ar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )