Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vlad Mixich despre acordul MAI-BOR pentru impartirea luminii de inviere: Daca va fi ca la piata, am stat degeaba 3 saptamani prin case

Hotnews Hotnews,
 Vlad Mixich despre acordul MAI-BOR pentru impartirea luminii de inviere: Daca va fi ca la piata, am stat degeaba 3 saptamani prin case

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate si presedintele Observatorului Roman de Sanatate, ONG care deruleaza, impreuna cu Ministerul Sanatatii, o campanie de informare in contextul pandemiei de coronavirus, atrage atentia ca, in cazul in care impartirea luminii de inviere in urma acordului dintre Ministerul de Interne si Biserica Ortodoxa Romana va fi ca la piata, practic am stat degeaba 3 saptamani prin case. continuă pe Hotnews

CITU, DESPRE SOMAJUL TEHNIC PENTRU BUGETARI: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca nu exista la nivelul ministerului nicio discutie despre somajul tehnic pentru bugetari si nu sustine un astfel de proiect.

Rafila, despre acordul MAI - BOR: Masurile acestea administrative mi se par greu de gestionat si imprevizibile

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, spune ca masurile administrative anuntate in urma acordului incheiat intre Ministerul Afacerilor Interne si Patriarhie, rspectiv faptul ca angajatii MAI vor ajuta la impartirea Sfintelor Pasti si a Luminii sfinte, i se par greu de gestionat si imprevizibile. El a precizat ca riscurile pentru sanatatea publica sunt evidente.

CORONAVIRUS. Acord semnat de MAI si BOR, in contextul Pastelui ortodox. Marcel Vela: Vom ajuta Biserica Ortodoxa Romana la impartirea Luminii Sfinte, aduse de la Ierusalim, in seara invierii Care sunt procedurile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti, incheierea unui acord intre MAI si Patriarhia Romana, in contextul sarbatoririi Pastelui de catre credinciosii ortodocsi, pe 19 aprilie. Acordul.

Medicul Rafila, despre acordul MAI-BOR: Masuri greu si imprevizibil de gestionat. Nu se indoieste nimeni ca va fi aglomeratie in noaptea de Paste, dar nu inseamna ca trebuie sa o incurajam

Seful Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca masurile administrative prevazute in acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica i se par greu si imprevizibil de gestionat, el spunand ca nu se indoieste nimeni ca va fi aglomeratie in noaptea de Paste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o incurajam. El a mai spus ca aceste masuri au fost luate in pofida afirmatiilor presedintelui Klaus Iohannis: E greu daca autoritatile statului iau decizii contradictorii, pentru ca se creeaza confuzie.

Medic din Suceava, despre acordul MAI-BOR: Sa nu plangeti si sa nu va plangeti saptamana viitoare!

Medicul Cristina Hrustovici, de la Suceava, ii acuza pe cei care au facut acordul cu BOR de un calcul politic si ca au cedat insistentelor bisericii, fara sa tina cont de argumentele stiintifice. Pericolul este cu atat mai mare la Suceava, unde spitalul este inca in criza.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca nu exista la nivelul ministerului nicio discutie despre.

CORONAVIRUS |Florin Citu, despre somajul tehnic pentru angajatii de la stat: Nu exista asa ceva in discutie in Ministerul Finantelor Publice si nu este ceva ce eu as sustine in acest moment

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in acest moment nu este in lucru la institutia pe care o conduce o propunere referitoare la acordarea somajului tehnic pentru angajatii din sectorul bugetar. Mai mu.

Citu, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu exista un astfel de proiect

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca nu exista un proiect privind somajul tehnic pentru bugetari. Nu cred ca este momentul astazi pentru asa ceva, a spus Citu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )