Libnet.ro
UNICEF

22:45

Vlad Mixich: Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi

Hotnews Hotnews,
 Vlad Mixich: Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi

Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi, deoarece fiecare caz nou infecteaza, in medie, alti 2. 5, iar fiecare dintre acestia afecteaza la randul lor alti 2. 5 si tot asa exponential, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. continuă pe Hotnews

UPDATE Coronavirus: OMS cere testarea fiecarui caz suspect - Testati, testati, testati

Organizatia Mondiala a Sanatatii a cerut luni, in fata acestei crize sanitare mondiale majore a epocii noastre, efectuarea unui test pentru fiecare caz suspect de coronavirus, potrivit AFP.

Vlad Mixich: Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat acum 10 ani? Depinde de FIECARE dintre noi

Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Vreti sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat cea de acum 10 ani? Vreti sa nu ne trezim cu spitalele blocate in asa masura incat si o operatie pentru apendicita va fi trecuta pe lista de asteptare? Depinde, pana la urma, de noi. De FIECARE dintre noi - este mesajul lui Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, in contextul crizei coronavirusului.

Presedintele are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier

ACTUALIZARE - Claudiu Nasui, USR, dupa consultarile cu Iohannis: intelegem ca va fi nominalizat tot Orban --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a decis sa faca consultarile cu partidele parlamentare prin sistem de teleconferinta Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

CORONAVIRUS |Calculul simplu care demonstreaza cat de important e sa respectam regulile: Diferenta e de la 244 noi cazuri pe luna, la doar 4 produse de o persoana nou infectata

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, a explicat, printr-un calcul simplu, cat de important este sa respectam indicatiile si recomandarile autoritatilor in lupta impotriva raspandirii.

Gest impresionant facut de un medic pentru un pacient suspect de coronavirus

Un pacient de 87 de ani, spitalizat timp de o luna intr-un spital din Wuhan pentru a fi testat de coronavirus, s-a bucurat de gestul deosebit facut de medicul care il ingrijea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )