Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vlad Plahotniuc, mesaj pentru Donald Trump: Moldova vrea sa fie o punte de legatura, nu un camp de lupta intre Este si Vest!

Adevărul Adevărul,
Vlad Plahotniuc, mesaj pentru Donald Trump: Moldova vrea sa fie o punte de legatura, nu un camp de lupta intre Este si Vest!

Republica Moldova isi doreste sa fie o punte intre Est si Vest si in niciun caz un camp de lupta pentru marile puteri - acesta este mesajul presedintelui Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, catre presedintele ales al SUA, Donald Trump, publicat in cadrul rubricii Opinii a publicatiei Fox News. continuă pe Adevărul

Moldova vrea sa fie un pod, nu un camp de batalie intre Est si Vest

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, a publicat un articol pentru Fox News, in care afirma ca Moldova vrea sa fie un pod, nu un camp de batalie intre Est si Vest, si ca tara sa nu poate prospera daca este pion intr-o lupta pentru putere.

Vlad Plahotniuc, catre Donald Trump: Tara noastra vrea sa fie pro-vest, dar nu anti-Rusia

Presedintele Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a afirmat ca Republica Moldova nu isi doreste sa fie trasa inapoi pe orbita Moscovei, iar oamenii sunt constienti ca tara nu poate prospera daca este un pion in lupta de putere intre Est si Vest.

Plahotniuc a publicat un mesaj pentru Trump in presa americana:Moldova vrea sa fie un pod, nu un camp de batalie intre Est si Vest

Desi multi est-europeni saluta promisiunea administratiei Trump de imbunatatire a relatiilor SUA cu Rusia, noi speram ca acest lucru nu se va intampla pe seama visurilor noastre pentru relatii mai stranse cu Occidentul, scrie oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc intr-un articol pentru Fox News intitulat Un mesaj pentru Trump si SUA: Moldova vrea sa fie un pod, nu un camp de batalie intre Est si Vest.

Joe Biden il sfatuieste pe Donald Trump sa se maturizeze

Vice-presedintele american Joe Biden are un mesaj pentru urmatorul presedinte ale SUA Donald Trump:Maturizeaza-te, Donald, scrie CNN.

Donald Trump: Numai oamenii prosti cred ca relatiile stranse pe care le avem cu Rusia sunt un lucru rau

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, continua sa se opuna concluziilor la care au ajuns serviciile secrete americane asupra implicarii Rusiei in alegerile din 2016, iar sambata, acesta si-a aparat vechea credinta conform careia relatia stransa dintre SUA si Rusia nu este un ucru nociv, ci chiar benefic pentru SUA, scrie CNN.

Activisti pentru legalizarea marijuanei vor sa distribuie 4.200 de jointuri la ceremonia de investire a lui Donald Trump

Grupul DC Cannabis Coalition intentioneaza sa inceapa distribuirea jointurilor la ora 8 dimineata, pe 20 ianuarie, data ceremoniei de investire a lui Donald Trump, in partea de vest a Dupont Circle in Washington D. , unde marijuana in scop recreational si de agrement este legala, noteaza Mediafax.

Donald Trump ameninta Toyota cu taxe vamale mai mari daca va construi o uzina in Mexic

Donald Trump a amenintat joi Toyota cu represalii vamale daca producatorul japonez de masini va construi, asa cum are intentia, o uzina in Mexic pentru a fabrica masini destinate pietei americane, scrie AFP.

Donald Trump a anuntat ca doreste sa reformeze CIA, FBI si DNI pentru ca sunt supradimensionate si politizate

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa reformeze serviciile secrete americane, intrucat considera ca unele dintre aceste agentii sunt supradimensionate sau politizate.

Director interimar CIA: Rusia va incerca sa obtina de la Donald Trump anularea sistemului antiracheta din Romania

Vladimir Putin va incerca sa obtina un acord cu Administratia Donald Trump care sa blocheze sistemele antiracheta pentru Romania si Polonia. Michael Morell, director general interimar al CIA,.

Donald Trump accepta raportul serviciilor de informatii cu privire la atacurile cibernetice ale Rusiei, spune seful sau de cabinet

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, accepta concluziile serviciilor americane de informatii conform carora Rusia a lansat atacuri cibernetice menite sa perturbe alegerile prezidentiale americane si ar putea lua masuri drept raspuns, a declarat duminica seful sau de cabinet, Reince Priebus, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )