Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vlad Voiculescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei in 2020. Ciolos a lansat azi si noul partid

Adevărul Adevărul,
Vlad Voiculescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei in 2020. Ciolos a lansat azi si noul partid

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii in Cabinetul lui Dacian Ciolos si unul dintre membrii fondatori ai noului partid Miscarea Romania impreuna, a anuntat, vineri, ca va candida la alegerile locale din 2020, mai exact la functia de primar al Municipiului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Vlad Voiculescu va candida la alegerile locale din 2020

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in cabinetul Dacian Ciolos, a anuntat vineri, ca va candida la viitoarele alegeri locale din 2020, scrie Digi24 .

Vlad Voiculescu, fost ministru in Guvernul Ciolos, vrea sa candideze la Primaria Capitalei

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos, a anuntat, vineri, ca vrea sa candid.

Vlad Voiculescu: in tara cu cele mai mari probleme legate de infectii nosocomiale infectionistii, epidemiologii si microbiologii ar trebui pretuiti

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, atrage atentia intr-o postare publicata pe contul sau de Facebook, ca Romania este in continuare tara europeana cu cele mai mari probleme legate de infcetiile nosocomiale, astfel ca epidemiologii, infectionistii si microbiologii ar trebui pretuiti. in schimb, arata fostul oficial, legea salarizarii vine cu sporuri ridicole pentru acestia.

Primaria Capitalei va avea propriul program de reabilitare termica si va suporta 80 la suta din costurile lucrarilor

Separat de programele derulate de sectoare, Primaria Capitalei va avea propriul program de reabilitare termica, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Potrivit proiectului, primaria va suporta 80% din costurile lucrarilor, urmand ca asociatiile de proprietari sa acopere restul de 20 la suta.

Primaria Capitalei va steriliza gratuit in acest an cate 3.600 de caini si pisici

Primaria Capitalei, prin Administratia pentru Supravegherea si Protectia animalelor, va steriliza gratuit in 2018 un numar de 3. 600 de caini si 3. 600 de pisici fara pedigree, cu detinator, aflati in proprietatea persoanelor fizice, potrivit unui proiect adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei a demarat un program de reabilitare termica a blocurilor

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a adoptat, astazi, un proiect de hotarare in baza caruia Primaria Capitalei va demara un program pentru reabilitarea termica a blocurilor, informeaza Agerpres.

Primaria Capitalei va acorda sprijin financiar de 2.000 de lei femeilor insarcinate

Primaria Capitalei va oferi vouchere in valoare de 2. 000 de lei femeilor insarcinate, pentru plata medicamentelor si a serviciilor medicale, a decis Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), informeaza News. ro.

Primaria Capitalei va delimita linia tramvaiului 1/10 de restul traficului dupa modelul liniilor 21 si 41

Primaria Capitalei va delimita linia tramvaiului 1/10 de restul traficului dupa modelul liniilor 21 si 41, potrivit unui proiect adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Delimitarea se va face pe aproape tot traseul, circa 21,6 km, iar valoarea investitiei este estimata la 6,2 milioane lei.

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de 2000 de lei pentru femeile gravide si 13.800 lei pentru fertilizare in vitro

Primaria Capitalei va acorda un ajutor de 2000 de lei pentru decontarea analizelor medicale neacoperite de asigurarea de sanatate la femeile gravide si 13. 800 lei pentru fertilizare in vitro, potrivit unui proiect adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea.

Decizii importante la Primaria Capitalei. Ajutor financiar de 2.000 de lei pentru femeile insarcinate

Update:Primaria Capitalei vrea sa ofere unajutor financiar de 2. 000 de leipentru femeile insarcinate, banii urmand sa se acorde sub forma devoucherein baza unei scrisori.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )