Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primaria Generala a Capitalei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primaria Generala a Capitalei

In ultima saptamana, filialele de sector ale PLUS Bucuresti, insumand 3. 184 de membri, si-au ales conducerile si candidatul la Primaria Generala prin votul democratic al tuturor membrilor cu drept de vot din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Vlad Voiculescu, desemnat candidat la Primaria Capitalei din partea PLUS: Proiectul meu este Bucuresti. imi doresc un oras si o tara cu mai mult respect si mai putina tafna

PLUS, formatiunea politica condusa de Dacian Ciolos, si-a desemnat candidatul la Primaria Generala. Vlad Voiculescu a fost desemnat candidatul PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti. Castigam.

Vlad Voiculescu - desemnat candidat al PLUS la Primaria Capitalei

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost desemnat candidatul PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti.

Vlad Voiculescu, desemnat de PLUS candidat la Primaria Bucuresti

Vlad Voiculescu a fost desemnat de PLUS candidat la Primaria Bucuresti, in urma unui vot intern in filiala partidului din Capitala.

Vlad Voiculescu a fost desemnat candidatul PLUS la Primaria Capitalei: Castigam impreuna sau pierdem separat

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost desemnat din partea PLUS drept candidat la Primaria Generala a Capitalei, se arata intr-un comunicat de presa al partidului. in urma voturilor din interiorul formatiunii, acesta a reusit sa obtina un scor de 96%.

Vlad Voiculescu va candida la Primaria Capitalei din partea PLUS

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a fost desemnat candidatul PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti. Vlad Voiculescu a obtinut 96,30% din voturile exprimate in filialele PLUS Bucuresti,.

Nicusor Dan a prezentat un sondaj in care e cel mai bine plasat candidat al Opozitiei pentru Capitala. Firea, scor foarte mare. Cum sta Vlad Voiculescu

Fostul lider USR Nicusor Dan a prezentat un sondaj in care e candidatul cel mai bine plasat al Opozitiei pentru Primaria Capitalei. Nicusor Dan ii devanseaza pe Rares Bogdan si pe Vlad Voiculescu, insa, la randul sau, e intrecut de Gabriela Firea. Daca Nicusor Dan ar fi candidatul comun al Opozitiei, ar invinge-o pe Firea la diferenta de 10 procente, arata sondajul. Dan a anuntat ca va candida la locale chiar si fara sustinerea vreunui partid.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )