Libnet.ro
UNICEF

11:03

Vlad Voiculescu: Despre relatia privilegiata a domnului Lucan cu domnul Bodog nu stim de ieri, de astazi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vlad Voiculescu: Despre relatia privilegiata a domnului Lucan cu domnul Bodog nu stim de ieri, de astazi

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine, pe pagina sa de Facebook, ca relatia privilegiata a ministrului Sanatatii Florian Bodog cu medicul Mihai Lucan nu se stie de ieri, de astazi. continuă pe Wall-Street Ro

Vlad Voiculescu: Nu stim de ieri, de astazi despre relatia privilegiata dintre Bodog si Lucan. Inteleg ca ar fi rude. Medicul avea permanent informatii din interiorul ministerului

Vlad Voiculescu, a scris peFacebook, dupa ce joi ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat de DIICOT, ca despre relatia privilegiata a acestuia cu medicul Mihai Lucan nu stim de ieri, de astazi si ca cei doi ar fi chiar rude.

Vlad Voiculescu, DEZVALUIRI INCENDIARE in dosarul medicului Mihai Lucan

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine ca medicul Mihai Lucan avea informatori in minister, iar relatia cu ministrul Florian Bodog era una privilegiata. Mai mult, Voiculescu spune ca rdqu.

Emanuel Ungureanu vine cu noi informatii despre cazul medicului Mihai Lucan: De ce il acuza si cum functiona sistemul de protectie din jurul acestuia (VIDEO)

Deputatul Emanuel Ungureanu, principalul denuntator impotriva medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la Cluj. intr-o interventie pentru B1TV, aceasta a povestit ce.

actualitate, 11:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )